Novakovu majku poštuje do koske, a svoju ne podnosi: Razvlačila me svuda, držim je na distanci

Novakovu majku poštuje do koske, a svoju ne podnosi: Razvlačila me svuda, držim je na distanci

Autor: | 07/10/2023

0

Dijana Đoković naišla na ogromno poštovanje slavnog glumca

Na tribinama Novaka Đokovića, osim članova mnogobrojne prodice, često se nađu i slavne ličnosti koje podržavaju najboljeg tenisera na svetu i kad gubi, što je retkost, i kad dobija.

Jedan od njih sada je već u stalnoj postavi Noletovih navijača, a u pitanju je poznati glumac Metju Makonahi koji je više od tri decenije na javnoj sceni Holivuda.

Profimedia

 

Zvezda filmova „Neplanirano venčanje“, „Sve moje bivše“, „Vuk sa Vol strita" i mnogih drugih posebno je postao omiljen u Srbiji kada se našao u loži Novaka Đokovića tokom turnira US Open, gde je rame uz rame stajao sa Noletovom mamom Dijanom i suprugom Jelenom, a nikom nije promaklo koliko je bio srdačan i sa koliko poštovanja je gledao na žensku ekipu porodice Đoković.

Pročitajte: Kraljica majka - Dijana Đoković uživa na letovanju kod sina Marka i tajanstvene snaje Brazilke FOTO

Iako je majku tenisera gledao sa divljenjem, Metju Makonahi sa svojom i nije u tako dobrim odnosima, što je nedavno potvrdio za svetske medije.

- Šta god da me je pitala ne bih mogao da joj odgovorim. Pokazalo se mnogo puta da sve što joj kažem završi u medijima.

- Desilo se da je primila televizijsku ekipu jedne emisije i čak ih odvela u moju dečju sobu, a usput je izjavila: „Evo, ovde je on izgubio nevinost". Godinama nisam mogao da govorim s njom - objasnio je glumac ističući da mu je potrebna majka, a ne obožavateljka koja će ga razvlačiti po medijima.

Mike Stobe/Getty Images

 

- U nekim fazama sam pokušavao da je testiram, da vidim da li bih mogao da joj opet verujem. Davao sam joj nešto više informacija, ali sam shvatio da ni to ne treba da radim.

- Svaki odnos treba da bude zdrav i zabavan, ne treba ga opterećivati nečim što on ne može da izdrži. Mislim da ima mnogo ljudi u životu koje treba držati na distanci. Ne treba im otkrivati detalje iz intime - savetuje Metju u jednom potkastu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill / Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još