Sada ću vam reći šta mislim o svojoj svekrvi... Jelena Đoković rasplakala Dijanu, maske pale posle Australijan opena FOTO

Sada ću vam reći šta mislim o svojoj svekrvi... Jelena Đoković rasplakala Dijanu, maske pale posle Australijan opena FOTO

Autor: | 30/01/2023

0

Jelena Đoković rasplakala Dijanu

Dijana Đoković ima sve razloge da bude ponosna majka. Njen najstariji sin ponovo je ispisao stranice istorije i u velikom stilu se vratio na mesto koje mu pripada, u sam vrh ATP liste. Uz Novaka je sve vreme bila u Melburnu, u dalekoj Australiji proslavila je i rođendan, a posebno emotivno bilo je kada joj se sin posle trijumfa na prestižnom turniru srušio u zagrljaj.

Pročitajte: Prve reči Novaka Đokovića posle istorijske krune - Samo moja porodica zna kroz šta smo prošli...

Profimedia

 

Sa druge strane, Jelena Đoković nije bodrila supruga u Australiji, što je po ko zna koji put pokrenulo glasine da je sa svekrom i svekrvom u zategnutim odnosima. Navodno, supruga prvog reketa planete uvredila se kada je čula Dijaninu izjavu da nije očekivala da će se Novak baš njom oženiti.

‒ Kada je počeo profesionalno da se bavi tenisom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, odbojkašicu iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina, nisam mislila da će se venčati, jer bilo je vremena za sve, međutim, pobio je moje mišljenje i oženio se njom – bila je iskrena Novakova majka u jednom intervjuu.

Pročitajte: Na Srđana Đokovića ljuta i snaja Jelena! Ovo mu je ozbiljno zamerila, Novak je podržao

Profimedia

 
 

Ipak, čini se da su odnosi u porodici Đoković više nego harmonični. Tako je Jelena na svom Instagramu podelila fotografiju Novaka i Dijane i kratko napisala “majka”.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti