Dijana Đoković doživela stravičnu nezgodu: Pala je, udarila glavom o radijator i onesvestila se

Dijana Đoković doživela stravičnu nezgodu: Pala je, udarila glavom o radijator i onesvestila se

Autor: | 18/05/2023

2

Dijana Đoković doživela stravičnu nezgodu

Novak Đoković trenutno igra Masters u Rimu, gde je stigao do četvrtfinala. U velikoj ispovesti za italijanske medije slavni teniser otkrio je nepoznate detalje iz života i karijere, pa se, pored ostalog, prisetio i traume koju je doživeo 1999. godine za vreme bombardovanja.

Profimedia

 

U razgovoru za Korijere dela Sera Đoković je ispričao kako je njegova majka Dijana doživela stravičnu nezgodu u vreme snažnih detonacija u Beogradu.

- Eksplozija me je probudila, zvuk slomljenog stakla. Moja majka je pala, udarila je glavom o radijator i onesvestila se. Otac je povikao: „Nole, tvoja braća!” Još nisam imao 12 godina, ali sam bio najstariji. Odveo sam Marka i Đorđa na ulicu, u našoj zgradi nije bilo skloništa, pa smo otrčali do tetkine zgrade – otkrio je Novak.

Pročitajte: Godine rata i siromaštva - U ovom skromnom doma su Srđan i Dijana sa tri sina živeli kao podstanari FOTO

Privatna Arhiva

 
 

– Bilo je tri ujutru. Pao sam, ogrebao ruke i kolena. Video sam kako prolaze dva lovca, gađali su vojnu bolnicu, a eksplozija je bila petsto metara od nas. To je velika trauma, i danas se plašim iznenadnih zvukova, alarm me natera da skočim!

Podsetimo, najbolji teniser sveta prve godine života proveo je sa porodicom kao podstanar na Banjici. Roditelji su teškom mukom skupljali novac za njegove treninge, ali nisu odustajali od želje da sinu pruže maksimum.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Bobox 05:17 19.05.2023
Odgovori

Ako je nezgoda, onda nije stravicna. Ako je stravicno, onda je nesreca. Budi bog s nama.

Milan 02:13 20.05.2023
Odgovori

Svakog dana se neko povredjuje. Zbog cega je vazna vest da se ova zena povredila? Osim sto je rodila dobrog sportistu (tenisera zahvaljujuci Jeleni Gencic) sta je u zivotu uradila? Nije cak ni druga dva sina uputila dalje od tenisa vec su po zanimanju postali Novakova braca puni kompleksa.

hellomagazin.rs ATA Images