Na porodičnim fotografijama njega više nema! Ovako je Stefan Živojinović govorio o majci i ocu: Mnogo je toga što...

Na porodičnim fotografijama njega više nema! Ovako je Stefan Živojinović govorio o majci i ocu: Mnogo je toga što...

Autor: | 11/06/2022

2

Sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića s prvim danima 2020. godina odlučio je da okonča muzičku karijeru i u potpunosti nam se izgubi iz vida. Razloge nikada nije otkrio pa njegov iznenadni postupak i danas intrigira javnost, baš kao i odnosi u porodici Živojinović.

Pre pet godina, kada je odlučio da krene stopama slavne majke, Stefan je o Breni i Bobi govorio s puno divljenja i emocija.

Pročitajte: Lepa Brena prekinula ćutanje, progovorila o odnosima sa sinom i konačno otkrila gde je Stefan - Uskoro će se sve saznati

Privatna arhiva

 

‒ Fenomenalno je odrastati uz takve uzore, uz ljude koji su ni od čega stvorili sve. Kada imate oca koji je bio svetski šampion i majku koja je ostvarila neverovatnu muzičku karijeru koja i danas traje, morate da se ponosite što ste njihovo dete. I danas od mame i tate učim, postavljam im pitanja, tražim savete. Mnogo je toga što još ne znam. Treba sve to naslediti i preuzeti na sebe jednog dana. Satisfakcija je velika, ali i odgovornost – rekao je sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića za HELLO!.

Pročitajte: Stefan napustio Brenu i Bobu, Aleksandra Prijović otkrila nove detalje - Ne viđam ga, ne živi više sa roditeljima

Privatna arhiva

 

Na pitanje zbog čega im se posebno divi ispričao je:

‒ Prvenstveno zato što su ni od čega stvorili vrhunske karijere, kako ja volim da kažem vanzemaljske, i što su uprkos nesvakidašnjem uspehu ostali normalni, prizemni ljudi. Danas je to veoma teško. Skromni su, održali su brak, što je za svako divljenje. Svestan sam da im nije bilo lako, reč je o svakodnevnoj borbi, što samo govori koliko su veliki.

Komentari (2)

Loading
Aca 07:41 12.06.2022
Odgovori

Boba svakako jeste veliki a danas je neupotedivo veci nego kad se bavio sportom ali se ne secam sporta u kom je bio svetski sampion.

Srbin obični 15:28 12.06.2022
Odgovori

Živim zlatno doba AV od penzije tako da me zabole i za Brenu i za njoj slične

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još