Stefanu Živojinoviću gubi se svaki trag, Brena tu ništa ne može: Otvoreno sam mu rekla, ja više nisam tvoja mama

Stefanu Živojinoviću gubi se svaki trag, Brena tu ništa ne može: Otvoreno sam mu rekla, ja više nisam tvoja mama

Autor: | 28/04/2022

0

Stefan Živojinović nestao, sinu Lepe Brene gubi se svaki trag

Od 14. januara 2020. godine, kada je održao novogodišnji koncert u Vrnjačkoj Banji, Stefanu Živojinoviću gubi se svaki trag. Preko advokatske kancelarije uputio je šturo saopštenje u kojem je naveo da više ne želi da bude deo javnog sveta, snimci iz emsije Paparazzo Lov svedoče da je drastično promenio imidž, dok je Aleksandra Prijović, supruga njegovog brata Filipa, krajem prošle godine otkrila da je napustio porodični dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

Pročitajte: Lepa Brena prekinula ćutanje, progovorila o odnosima sa sinom i konačno otkrila gde je Stefan - Uskoro će se sve saznati

Andreja Damnjanović

 

U leto 2017. godine Stefan se javnosti predstavio kao pevač, a debitantski sing "Dva ludaka" naišao je na lep prijem kod publike. Šta se u međuvremenu dogodilo nikome nije sasvim jasno, a evo kako je njegova majka, legendarna Lepa Brena u to vreme govorila o Stefanovim muzičkim počecima: 

Pročitajte: Obrt u istrazi - Posle 20 godina otkriveno ko je učestvovao u otmici Stefana Živojinovića

Andreja Damnjanović

 

- U potpunosti sam ga podržala. Kad se samo setim njegove “ide maca oko tebe” taktike. Pre nekoliko godina rekao nam je da više ne želi da igra tenis i da mu kupimo klavir da “malo peva za svoju dušu”. Ispunili smo mu želju tokom studija, za tri i po godine završio je fakultet, vratio se kući i nastavio da svira. Toliko je intenzivno radio na sebi da sam bila zaprepašćena. Volim ja tu pasioniranost, posvećenost onome što radite, taj perfekcionizam, strast. Da se razumemo, ne bi od toga ništa bilo da nema talenta. Međutim, kada na talentu počnete da radite, da ga razvijate, otkrivate jednu specifičnu muzičku emociju. Mislim da će Stefan uspeti u onome što je zacrtao, ali hajde prvo da skočimo pa da kažemo hop. Neka pubilka da svoj sud. Sa velikom pažnjom pratim sve što radi i mislim da sam mu najveći kritičar. Otvoreno sam mu rekla: “Ako si već odlučio da se baviš muzikom, ja više nisam tvoja mama, već tvoj supervizor, koji nadgleda sve i želi da od nebrušenog kristala napravi dijamant”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin