Jahta, šampanjac, sve puca od luksuza: Boba Živojinović proslavlja jubilej, Lepa Brena prva čestitala

Jahta, šampanjac, sve puca od luksuza: Boba Živojinović proslavlja jubilej, Lepa Brena prva čestitala

Autor: | 23/07/2023

0

Boba Živojinović rođendan proslavio na jahti

Suprug Lepe Brene, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, proslavio je danas 60. rođendan. U domu ovog para nijedan značajan porodični događaj nije prošao bez upriličene zabave, tako da su i ovog puta odlučili da proslave ovaj lep jubilej na glamurozan način.

Miša Obradović

 
 

Brena i Boba provode celo leto na svojoj luksuznoj jahti, sa koje se pevačica javila i javno čestitala suprugu rođendan.

Šampanjac je bio neizostavan na ovoj intimnoj proslavi, a uz fotografiju čaša Brena je kratko poručila „Srećan rođendan“.

Instagram

 

Brena i Boba važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, i skoro su proslavili 31. godišnjicu braka. Folk diva u više navrata je pričala o fatalnoj emociji koju je osetila pri prvom susretu sa Živojinovićem, i u nekom trenutku priznala je da se zaljubila kada je videla njegovu sliku u novinama.

Pročitajte: Sad je stvarno KRAJ, bajka je bila laž - Brena i Boba doneli odluku, dalje ne mogu zajedno


- Kada sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost, i znala sam da on, kao i ja, nema vremena za gubljenje, jer su tada naše karijere bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad – pričala je Brena svojevremeno.

Ivan Vučićević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti