Obrt u istrazi: Posle 20 godina otkriveno ko je učestvovao u otmici Stefana Živojinovića

Obrt u istrazi: Posle 20 godina otkriveno ko je učestvovao u otmici Stefana Živojinovića

Autor: | 17/12/2021

0

Otmica Stefana Živojinovića posle dvadest godina ponovo u žiži javnosti 

Od otmice sina Lepe Brene i Slobodana Živojinovića prošlo je više od dvadeset godina i za sve to vreme počinioci nikada nisu pronađeni. Stefan Živojinović imao je osam godina kada je 23. novembra 2000. godine otet u blizini porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

U medijima su se sada pojavile nove informacije o kidnapovanju koje sugerišu da je u tom strašnom činu navodno učestvovao i neko iz najbližeg okruženja porodice Živojinović.

Pročitajte: Otmica Stefana Živojinovića posle dve decenije dobija novi obrt, ovo su detalji

Andreja Damnjanović

 

Otmica Stefana Živojinovića dugo je pripremana

Dnevne novine nagađaju da bi to mogao biti neko od posluge ili pripadnika obezbeđenja, čak i bliskih prijatelja.

‒ Imali su detaljne informacije o tome gde se šta nalazi u kući, gde su sefovi, gde su skupi satovi, koje automobile voze... Znali su tačno gde se nalazi sef u kući i koliko u njemu ima novca, čak su znali da u kući postoji specijalna kutija za navijanje „roleksa“. Sve nedvosmisleno ukazuje na to da je malog Stefana tipovao neko ko je svakodnevno bio u toj kući i znao sve navike Živojinovića. Zato je logično da je to bio neko od posluge ili obezbeđenja, možda čak i neko od bliskih Breninih i Bobinih prijatelja – otkrio je neimenovani sagovornik za dnevni list „Informer“. 

Pročitajte: Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili - Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak (foto)

Luka Šarac

 

Podsetimo, Brena i Boba insistirali su na tome da se policija ne meša direktno u slučaj otmice iz straha za Stefanov život. Sin folk zvezde vraćen je roditeljima posle pet dana, po isplati dva i po miliona maraka koliko je traženo za njegov otkup.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti