Pogled na Beograd sa 40. sprata: Viktor Živojinović pokazao luksuzni stan od 700.000 evra FOTO

Pogled na Beograd sa 40. sprata: Viktor Živojinović pokazao luksuzni stan od 700.000 evra FOTO

Autor: | 17/01/2023

0

Stan Viktora Živojinovića oduzima dah

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, napustio je porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi i uselio se u svoj stan na Novom Beogradu. Mediji navode da je luksuzna nekretnina od 140 kvadrata plaćena 700.000 evra.

Pročitajte: Prerastao mamu - Dara Bubamara ponosno pokazala sina, Kosta govori tri jezika i želi da bude slavan FOTO

Andreja Damnjanović

 
 

Stan Viktora Živojinovića zaista izgleda impresivno, u šta nas je uverila objava na njegovom Instagramu. Nestvaran pogled sa 40. sprata, zalazak sunca, prozori od poda do plafona i ceo Beograd kao na dalnu.

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila najlepše vesti - Marija Šerifović će roditi bebu!

Instagram

 

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića oktrio je i delić luksuzno opremljenog enterijera, a posebnu pažnju privukao je neobičan mural koji prekriva ceo zid.

Instagram

 

- Viktor se uselio u stan iako nije kompletno sređen. Zarazio se koronom, pa je odlučio da se izoluje. Planirao je da tek na leto napusti porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi, ali je zbog korone naprasno odlučio da ranije spakuje kofere. Ne smeta mu što su radovi još u toku jer nigde ne izlazi. Hranu mu dostavljaju na adresu, a sa majkom i ocem se čuje nekoliko puta dnevno - rekao je tada izvor blizak Živojinovićima za Informer. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti