Stefan Živojinović napustio Brenu i Bobu, Aleksandra Prijović otkrila nove detalje: Ne viđam ga, ne živi više sa roditeljima

Stefan Živojinović napustio Brenu i Bobu, Aleksandra Prijović otkrila nove detalje: Ne viđam ga, ne živi više sa roditeljima

Autor: | 03/12/2021

0

Gde je Stefan Živojinović pitanje je koje već dugo intrigira javnost

Kada je u maju prošle godine iznenadio javnost odlukom da se povlači sa muzičke scene, Stefanu Živojinoviću gubi se svaki trag. Sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića tom prilikom je posredstvom advokata između ostalog naveo:

- Želeo bih da obavestim javnost da sam doneo odluku da se povučem sa javne scene i iz javnog života. Molim sve medije da poštuju moju odluku i da se ubuduće uzdrže od bilo kakvog objavljivanja informacija o meni, naročito onih koje zadiru u moju privatnost.

Pročitajte: Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili - Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak (foto)

Andreja Damnjanović

 

Godinu i po dana kasnije, Stefanova odluka i dalje je enigma za javnost, baš kao i odnosi u porodici Živojinović.

- Znam da više ne peva. Koliko znam, super je, Filip ga viđa češće nego ja. Priča sa svima i ja sam se čula s njim nedavno, ali se ne viđamo. Nije više na Bežaniji, preselio se – otkrila je Aleksandra Prijović u nedavnom intervjuu.

Pročitajte: Zašto Stefan ne želi da se fotografiše sa svojom porodicom - Novi detalji odnosa Brene i Bobe sa starijim sinom

Paparaco lov printscreen

 

Gde je Stefan Živojinović? Više ga ne viđamo na pororičnim portretima, nije poznato da li je prisustvovao nedavnoj slavi, a otkako je odlučio da se povuče iz javnosti nije aktivan ni na društvenim mrežama. Poslednji post na Instagramu objavio je 14. januara 2020, kada je pevao na dočeku pravoslavne nove godine u Vrnjačkoj Banji.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti