U vreme Instagrama ništa se ne može sakriti: Lepa Brena jednom fotografijom pokazala šta misli o Bobinoj bivšoj ženi (foto)

U vreme Instagrama ništa se ne može sakriti: Lepa Brena jednom fotografijom pokazala šta misli o Bobinoj bivšoj ženi (foto)

Autor: | 20/01/2022

0

Bivša žena Bobe Živojinovića napravila pometnju na Instagramu

Kad god joj se ukaže prilika, Lepa Brena skokne do Floride. U Majamiju provodi i prve dane nove godine, a društvo joj prave Aleksandra Prijović, njena majka Borka Mihajlović i – bivša supruga Bobe Živojinovića.

Pročitajte: Jedni su pričali da je kriva za krah Bobinog braka, drugi da je Filipa odgajila kao sina, a šta Zorica Nakić zaista misli o Lepoj Breni

Petar Đorđević

 

Iako se krajem osamdesetih pričalo kako je folk zvezda otela Bobu od Zorice Nakić, to očigledno nema mnogo veze sa istinom. Štaviše, njih dve su vrlo bliske, i to su bezbroj puta dokazale.

Zorica godinama živi u Americi, sa drugim suprugom Ivom Nakićem, pa je ovih dana svratila do Majamija da vidi sina, njegovu suprugu i unuka. A gospodin Aleksandar je od malih nogu blažen među ženama – ima tri bake, kojima je centar sveta.

Pročitajte: Brenu i Bobu ste imali priliku da vidite, a evo kakav je par bio sa svojom bivšom suprugom

Instagram

 

Za razglednice sa sunčane Floride ovog puta zadužena je Prija. Ako je verovati objavama na Instagramu, ženski kvartet (plus jedan dečak!) sjajno se provodi. Posetili su rizort u kome su glavne zvezde ružičasti flamingosi, gledali su šou delfina i foka u „Akva parku“, uživali u krstarenju zalivom, a Brena je u svoj „story“ dodala i egzotične koktele kojima su se osvežili dok su obilazili čuveni „Linkoln Road“ na Saut Biču.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti