Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili: Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak (foto)

Filip, Stefan i Viktor su ga odmah prihvatili: Usvojeni sin Brene i Bobe glavna tema u domaćim medijima, ovo je preslatki dečak (foto)

Autor: | 24/11/2021

3

Usvojeni sin Brene i Bobe, kako su dečaka nazivali, u njihove živote uneo je prelepu energiju 

Da bi neko postao muzička zvezda, nije dovoljno da ume da peva, neophodno je da ima i „faktor X“, kazaće svako ko se iole razume u šou-biznis. Lepa Brena se, definitivno, uklapa u taj opis.

Biografija muzičke zvezde, čija slava ne tamni, obiluje uspesima i priznanjima, ali i zanimljivim događajima, susretima, anegdotama, pa i epizodama kojih se ni Holivud ne bi postideo.

Pročitajte: Lepa Brena je isprobala gotovo sve frizure, ali najnovija joj stoji neočekivano dobro (foto)

Tako se, recimo, 2009. godine proneo glas da su Brena i Boba Živojinović, po uzoru na Anđelinu Džoli i Breda Pita, odlučili da usvoje trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Ono što je u prvom trenutku delovalo kao običan trač dobilo je potvrdu u vidu televizijskog snimka, na kome tamnoputi mališan pevačicu oslovljava sa „mama“.

Arhiva HELLO!

 

Pojedini mediji tvrdili su da je reč o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

‒ Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi ‒ pojasnila je Lepa Brena.

Arhiva HELLO!

 

‒ Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice.

Usvojeni sin Brene i Bobe, kako su dečaka nazivali, uživao je u Srbiji 

Inače, Džonijevi roditelji su odmah po dolasku u Beograd sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića. Dečak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski.

‒ Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavolela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“ ‒ pričala je folk zvezda naglašavajući da uprkos roditeljskim emocijama koje gaji prema dečaku nije ni pomišljala na usvajanje.

Pročitajte: Svi su mislili drugačije - Posle 23 godine Boba Živojinović otkrio veliku istinu

Arhiva HELLO!

 

Kada je došlo vreme da dečak krene u školu, tročlana porodica vratila se na Filipine, a priča o simpatičnom Džoniju koga je Brena želela da usvoji, lagano je pala u zaborav.

 

Komentari (3)

Loading
Biljana 17:27 25.11.2021
Odgovori

Zar nije bilo malisana u Srbiji ili Bosni ???Naravno dete je dete....ali ako su vec hteli da budu humani i ako ovo nije zarad svetskog trenda...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti