Brena i Boba porodično predstavili novi biznis, sve oči posle tri godine traže Stefana (foto)

Brena i Boba porodično predstavili novi biznis, sve oči posle tri godine traže Stefana (foto)

Autor: | 26/09/2022

0

Lepa Brena pokrenula novi biznis

Nakon dve godine temeljne pripreme, novi privatni biznis Brene i Bobe ugledao je svetlost dana. Naime, Lepa Brena je pokrenula liniju ženskih čarapa pod nazivom „Lady B“ povodom koje je danas održala promociju kojoj su prisustvovale brojne kolege i prijatelji.

Pročitajte: Brenin strah za suprugovo zdravlje opravdan - Boba šokirao izgledom, onakav zavodnik postao je ovo (foto)

Ata Images

 

- Ovo je u stvari ideja i moja velika želja iz 1987. godine zato što su čarape kao što znate deo modne kolekcije koja se cepa najviše. Kada sam se ja rodila rodile su se i čarape. Ta moja velika želja uspela je da se realizuje kada je krenula korona. Bobu mogu da nazovem ne samo čovekom koji ispunjava moje želje, nego realizuje nešto što je za mene bila nemoguća misija. Zahvaljujući njemu, njegovoj upornosti i kao i Filipovoj želji da se uključi u ceo naš projekat, sa svojim realizatorskim idejama kreirali smo čarape "Lady B" koje će moći da nose sve dame bez ozbira na kilograme i godine - rekla je folk diva.

Pročitajte: Posle ovoga neće biti u dobrim odnosima! Nož u leđa - Aleksandra Brenu ponizila pred milionima

Ata Images

 

- Sami znate da ja pevam i igram na visokim štiklama već 40 godina i da je to naporan posao. Već godinu dana nosim moje specijalne čarape. U njima možete da se osećate komotno i slobodno. To su čarape koje imaju specijalnu hijaluronsku kiselinu utkanu u nitnima kao i nanočestice zlatne prašine što daje dodatnu mogućnost jednog komfora - zaključila je Brena.

Pročitajte: Nikad kraća veridba, Brenina poslednja - Svadbe neće biti!

Ata Images

 

Iako je Lepa Brena glavni idejni tvorac, njenu ideju o pokretanju linije čarapa podržali su svi članovi porodice koji su bili na promociji. Tu je bio najmlađi sin Viktor, kao i Filip sa suprugom Aleksandrom, ali Stefana koji se pre tri godine povukao iz javnosti, ni ovaj put nismo videli. 

Ovom događaju prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti: Tamara Vučić, Goca Tržan, Melina Džinović, Jovana i Željko Joksimović, Dragana Mićalović, Anđela Jovanović i Branka Pujić i mnogi drugi...

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti