Te večeri prekinut je “Dnevnik” u pola osam: Brena i Boba slave 30 godina braka, ovako je 1991. godine bilo na njihovoj svadbi (foto)

Te večeri prekinut je “Dnevnik” u pola osam: Brena i Boba slave 30 godina braka, ovako je 1991. godine bilo na njihovoj svadbi (foto)

Autor: | 07/12/2021

0

Brena i Boba venčali su se davne 1991. godine 

Decembar 1991, Jugoslavija na izdisaju, a mučne izveštaje sa ratišta preseca jedna radosna vest – udala se Lepa Brena. Te večeri prekinut je “Dnevnik” u pola osam, kako bi akteri domaćeg “venčanja veka” sa lica mesta pozdravili gledaoce. Jedna od najvećih zvezda ovih prostora izgovorila je sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu ‒ Bobi Živojinoviću u sali hotela “Interkontinental”, a gala slavlje se i decenijama kasnije prepričava uz grandiozne epitete.

Pročitajte: Brena pokazala nikad viđen snimak sa svadbe, Boba će vas oduševiti (video)

Privatna Arhiva

 

Svadba je, procenjuje se, koštala 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo. Pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a folk zvezda blistala je u venčanici kuće “Dior”. I to je bio tek početak bajke koja traje već trideset godina, plus četiri, koliko su se zabavljali pre odlaska kod matičara.

Privatna Arhiva

 

VHS kaseta sa snimkom Brenine i Bobine svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima - svi su želeli da vide “venčanje veka”. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti