Saša Kovačević: Spreman za važne životne odluke

Saša Kovačević: Spreman za važne životne odluke

Autor: | 17/04/2011

0

Jedan od naših najpopularnijih pop pevača Saša Kovačević posle osam godina karijere odlučio je da ostvari svoj dečački san i da za sve poštovaoce njegove muzike organizuje spektakularni koncert u Centru "Sava“. Ovaj atraktivni pevač već mesec dana vredno radi i ima svakodnevne zajedničke probe sa bendom kako bi 7. maja, za kada je zakazan njegov nastup, besprekorno odradio svoj posao.

- Otkako sam se sa osamnaest godina prvi put pojavio na javnoj sceni, želja mi je da održim solistički koncert u Centru "Sava“, a smatram da je sad pravo vreme za tako nešto. Veoma se radujem tom nastupu i trudiću se da sve bude organizovano na zavidnom nivou - počinje priču ovaj dvadesetšestogodišnjak.
- Pre nepunih mesec dana počeo sam probe sa bendom, jer je potrebno otprilike tri meseca da se naprave aranžmani pesama i da se sve lepo uvežba. Poslednjih dana stalno sam na probama i mnogo radim, ali mi to ne smeta pošto mi je najvažnije da 7. maja publika bude zadovoljna. U prethodnom periodu sam imao dosta nastupa, ali se sada trudim da ih svedem na minimum kako bih imao dovoljno vremena da se pripremim za koncert. Međutim, i pored toga radim gotovo svakog vikenda, a ponekad i radnim danom - objašnjava Kovačević koji se potrudio i da produkcija koncerta bude na zavidnom novou tako da je angažovao firmu svog kolege Vlade Georgijeva.
- Mislim da će se svim gostima osim muzike veoma dopasti i rasveta, odnosno vizuelni deo i produkcija čitavog nastupa, pa sam zato odlučio da angažujem firmu „Rege Art“, jer su njihove usluge na zavidnom nivou. Vlado i ja ranije nismo imali priliku da sarađujemo, ali imam puno poverenje u to da će „Rege Art“ svoj posao uraditi bez greške.
Osim članova njegove porodice, ovom popularnom pop izvođaču veliku podršku u svemu daje i devojka Jovana Koković sa kojom je u vezi već godinu i po dana. Iako se u poslednje vreme pojavilo dosta provokativnih tekstova u vezi sa njegovim odnosom sa hrvatskom voditeljkom Nikolinom Pišek, koja mu je dobra prijateljica, Saša kaže da oni nisu ugrozili njegovu vezu.
- Jovana nije javna ličnost, ali vrlo dobro razume moj posao i daje mi veliku podršku. Oslonac koji mi ona pruža mnogo mi je bitan, a nas dvoje imamo potpuno otvoren i iskren odnos - kaže pevač koji planira da posle koncerta započne zajednički život sa svojom devojkom.
- Naša veza je sada već jako ozbiljna, međutim, ne razmišljamo o svadbi i braku. S druge strane, mislim da imam dovoljno godina i da bi uskoro trebalo da započnemo zajednički život, o čemu smo već razgovarali. Mislim da ćemo se posle mog koncerta ozbiljnije baviti tom temom - otkriva Saša koji ove godina planira da sa devojkom poseti neku egzotičnu destinaciju.
- Sigurno ću posle koncerta sebi priuštiti kraći odmor, dok Jovana i ja planiramo da ovog leta odemo na Kubu ili u neku drugu egzotičnu zemlju. Tu odluku ćemo zajedno doneti, jer ne volimo da jedan organizuje putovanje, pa iznenadi onog drugog već takve odluke donosimo zajedno - zaključuje poznati pevač.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti