Masimo Savić: Ljubav je ključ uspešnog braka

Masimo Savić: Ljubav je ključ uspešnog braka

Autor: | 22/12/2011

0

Hrvatski pevač Masimo Savić beogradskoj publici predstaviće svoj novi album „Dodirni me slučajno“ na koncertu u Centru „Sava“ 22. decembra. Za nastup koji mu mnogo znači vredno se sprema jer svojim fanovima želi da priredi veče tokom kojeg će uživati u svakom otpevanom stihu. Još osamdesetih godina, dok je bio član grupe „Dorijan Grej“, Masimo je osvojio publiku koja ga verno prati.
- Za beogradski koncert pripremam predstavu u kojoj će publika uživati. Centar „Sava“ za mene nije velika dvorana, jer tamo imam osećaj kao da pevam u nekom manjem klubu. Svi koji dođu imaće priliku da čuju moje nove pesme na kojima sam radio poslednje tri godine. U Hrvatskoj već dobijam pozitivne kritike i nadam se da će tako biti i u Srbiji -zadovoljno kaže Masimo.
Četrdesetdevetogodišnji umetnik nikada nije mirovao. To što se dokazao na muzičkoj sceni nije mu bilo dovoljno, već je svoju kreativnost želeo da pokaže i na drugim poljima. Prošle godine je dizajnirao mušku i žensku modnu kolekciju, ali njegov rad još nije predstavljen javnosti.
- Kompanija koja je trebalo da stoji iza moje kolekcije je zbog krize odustala od proizvodnje. Verujem da će se za godinu, dve moji modeli naći u prodaji, što nije kasno, jer nisam pratio trend već sam kreirao odeću koja će uvek biti aktuelna. Pored toga, oprobao sam se i u glumi. Pojavio sam se u jednoj epizodi serije „Najbolje godine“. Veliki sam filmofil i kinematografiju odlično poznajem.
Ljubav prema filmu preneo je i na svoju dvadesetogodišnju kćerku Mirnu. Iako je po svojim glasovnim mogućnostima vanserijski talenat, Mirna ne želi da krene očevim stopama, već se opredelila za režiju. U Kanadi je završila srednju školu i nedavno se vratila u Hrvatsku i ovu godinu je posvetila pripremanju prijemnog ispita na Akademiji dramskih umetnosti. Na svoju jedinicu Masimo je ponosan, jer, kako ističe, veoma zrela, odgovorna osoba i vredno radi da bi ostvarila svoje ciljeve.
- Stručnjak sam da prepoznam ko je kakav čovek i mom detetu se ne može ništa desiti, a da ja to ne znam. Mnogo toga sam doživeo u životu i iskustvo koje imam mi je pomoglo da budem dobar i pažljiv roditelj. Decu ne treba držati pod staklenim zvonom, ali im ne treba ni previše dozvoljavati. Moja kćerka ne pije, ne puši i u nekim situacijama je zrelija od mene i svoje majke. Ona je moj najveći kritičar, kad god mi treba savet tražim ga od nje. Odlično peva, ali je muzika ne zanima - priča Masimo.
Pevač koji je svojom specifičnom bojom glasa i pesmama osvojio brojne pripadnice lepšeg pola već dve decenije je posvećen samo jednoj ženi, supruzi Eni. Upoznali su se pre dvadeset jednu godinu kada je Ena, telentovani tekstopisac, sarađivala sa Josipom Lisac. Kada je Masimo čuo njene pesme, angažovao ju je za svoj album. Kroz rad izrodlila se ljubav koja je tri meseca po njihovom venčanju krunisana Mirninim rođenjem.
- Ena i ja trajemo toliko dugo, pre svega jer se mnogo volimo. Obožavam da sam pored nje i zbog toga uvek žurim da se vratim kući. Sa njom mi je najbolje. Imamo otvoren odnos, nikada nismo imali tajne i puno razgovaramo. Za novi album mi je napisala odličnu pesmu „I gdje smo sad“. Teško mi je da sarađujem sa njom, jer je uvek čekam. Od svih autora ona poslednja predaje svoj rad. Zna koliko sam kritičan pa mi daje pesmu tek kada je dovede do perfekcije i do sada nisam imao nikakve zamerke - kaže Masimo i ističe da iako je na pragu šeste decenije, živi kao da mu je tek dvadeseta.
- Supruga i ja živimo nekonvencionalan život za koji je potrebna dobra kondicija, a ja je imam. U tome mi pomaže naš pas, bokser Mango kojeg dva puta dnevno po sat i po izvodim u šetnju. Imam i specifičan režim ishrane. Nikada ne doručkujem, kada ustanem, popijem samo belu kafu. Kod sebe uvek imam lešnike i parmezan koje grickam u toku dana. Volim mocarelu i voćne jogurte, a pravi obrok imam tek uveče - kaže na kraju Masimo.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti