Milica Todorović i Rade i Saša Kovačević: Avanture na Tajlandu

Milica Todorović i Rade i Saša Kovačević: Avanture na Tajlandu

Autor: | 28/02/2012

0

Poznata pevačica Milica Todorović je sa svojim dečkom, kompozitorom Radetom Kovačevićem, njegovim bratom, pop zvezdom Sašom Kovačevićem i još nekoliko prijatelja prvu polovinu februara provela na Tajlandu. Kako su godinama od mnogih prijatelja slušali o odličnom provodu u toj azijskoj zemlji, odlučili su da ove zime na ostrvu Puket provedu petnaest dana.
- Po preporuci prijatelja, odlučili smo da samo kupimo avionske karte i da tamo sami pronađemo smeštaj kako bismo zaobišli turističke agencije. Međutim, ispostavilo se da to nije idealno rešenje pošto je većina hotela bila zauzeta, tako da smo umorni od puta nekoliko sati tražili odgovarajući smeštaj - počinje priču Rade. Milica se nadovezuje:
- Prvi utisci nisu bili sjajni jer smo mnogo toga slušali o toj zemlji, pa smo zbog toga mnogo i očekivali. Međutim, kasnije smo shvatili zbog čega ljudi vole to mesto.
Početak odmora nije bio nimalo sjajan ni za Sašu Kovačevića kome su na aerodromu izgubili kofer.
- Kada smo stigli na aerodrom, nedostajao je jedan kofer, i to baš onaj u kome su bile sve moje i Radetove stvari. To nas je mnogo razočaralo, pa smo prvih nekoliko dana morali tamo da kupujemo garderobu, dok nam najzad nisu pronašli i vratili kofer.
I pored prvih razočaranja, odmor folk pevačice i braće Kovačević je protekao u odličnom raspoloženju i ostaće im u najlepšem sećanju.
- Prvih dana nam je sve smetalo, naročito mirisi njihovih začina koji se svuda osećaju, a na koje nismo navikli, ali smo se prilagodili. Tokom odmora pridružio nam se i kolega Darko Filipović, koji je već nekoliko puta bio na Tajlandu, i on nam je pokazao mnoge lepe plaže na kojima smo uživali. Ostrvo Puket je idealno mesto za sve koji vole da uživaju u noćnom provodu jer ima mnogo diskoteka mada je za moj ukus atmosfera previše opuštena - tvrdi Milica. Njen dečko nastavlja:
- Često smo uživali i u tajlandskoj masaži koju bih svakome preporučio, a jeli smo i najbolji ananas na svetu koji je tamo jako zastupljen. Jedino nam hrana nije sasvim odgovarala, jer iako volimo da isprobavamo nove ukuse, nije nam prijalo da svakodnevno jedemo toliko začinjenu hranu.
Osim ostrva Puket, ova vesela družina je imala priliku da obiđe i druga mesta u ovoj poznatoj azijskoj zemlji, među kojima je bila i Maja bej, mesto gde je svojevremeno snimljen čuveni film „Plaža“.
- Išli smo na izlet na veoma popularno ostrvo Pi Pi, a tamo se nalazi i Maja bej, tako da mi je veoma drago što sam imao priliku da vidim mesto gde je snimljen jedan odličan film - tvrdi Saša.
- Na tom izletu imali smo priliku i da ronimo, a vodiči su nas odveli u jedan deo na moru koji je prepun riba, tako da smo se osećali kao da smo u nekom velikom akvarijumu. Bili smo i na Ostrvu majmuna, što je takođe bilo zanimljivo, a veoma nam se dopalo i to što je morska voda topla. Bilo nam je vrlo lepo tako da bismo se ponovo vratili tamo - zaključuje pop pevač.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti