Milica Todorović: Život udvoje

Milica Todorović: Život udvoje

Autor: | 02/12/2011

0

Pevačica Milica Todorović poslednjih meseci niže uspehe i na poslovnom i na privatnom planu, a budući da je njen singl „Sve je uzalud“ za kratko vreme postao veliki hit odlučila je da tu numeru ekranizuje. Osim toga, ova lepa plavuša planira da otpočne zajednički život sa svojim emotivnim partnerom, kompozitorom Radetom Kovačevićem, sa kojim će uskoro proslaviti dvogodišnjicu veze.
- Budući da živim sama u stanu, Rade uglavnom provodi vreme kod mene, a često smo i u muzičkom studiju koji imaju on i njegov brat, pevač Saša Kovačević. I sada kao da živimo zajedno, ali to još nismo ozvaničili. Ipak, zbog toga ne planiram da promenim stare navike, pa tako još ne želim da počnem da kuvam, a dečku sam rekla da ću naučiti kad se budem udala - kaže atraktivna pevačica iističe da joj veoma prija što je njen dečko osam godina stariji od nje.
- Pošto sam vrlo mlada počela da se bavim pevanjem, imala sam samo šesnaest godina kada sam pobedila na takmičenju „Zvezde Granda“, brže sam sazrela od devojaka iz moje generacije i ne bih mogla da se zabavljam sa mojim vršnjacima. Rade je, naravno, dosta zreliji od mene i daje mi mnoge savete, naročito u vezi sa finansijama jer  sam ranije dosta trošila, a na njegov nagovor sam počela da štedim kako bi jednog dana sebi kupila stan.
Pošto je u proteklom periodu imala mnogo  posla, Todorovićeva je zbog neredovne ishrane imala probleme sa metabolizmom, ali, na sreću, nije imala veće posledice po zdravlje.
- Tokom letnjih meseci sam imala nastupe gotovo svake večeri što je bilo veoma naporno i iscrpljujuće. Pošto su ti nastupi noću, najpre mi se poremetio bioritam, a pošto sam jela samo jednom dnevno imala sam problem i sa metabolizmom i izgubila sam za kratko vreme šest-sedam kilograma - kaže Milica koja je nedavno prvi put sarađivala sa rediteljem i fotografom Dejanom Milićevićem sa kojim je uradila spot za pesmu „Sve je uzalud“.
- Pošto je ta pesma doživela veliki uspeh odlučila sam da je ekranizujem. Rad Dejana Milićevića dugo poštujem i ostvarili smo vrlo lepu saradnju. Spot je snimljen u vili „Jelena“, trenutno je montaža u toku i uskoro će i publika imati priliku da ga pogleda. Osim mene, pojavljuje se i maneken, a jedino u čemu se Milićević i ja nismo složili je to što je on želeo da snimim nekoliko provokativnih scena sa manekenom, na šta nisam pristala. Smatram da sam još mlada i nisam spremna da na taj način pokazujem svoj seksepil- iskrena je poznata pevačica koja će u januaru sledeće godine nastupiti u Moskvi sa predstavom Emira Kusturice „Dom za vešanje“:
- Već je zakazano više od deset izvođenja, a kako ćemo najmanje deset dana pre predstave imati intenzivne probe, gotovo čitav januar ću provesti u prestonici Rusije. Uzbuđena sam zbog toga i verujem da će nas publika tamo lepo prihvatiti kao i svuda gde smo do sada nastupili - objašnjava lepa dvadesetjednogodišnjakinja koja pre toga planira da sa dečkom ide na putovanje.
- Rade i ja smo neposredno pošto smo počeli da se zabavljamo otišli na odmor u Egipat, a potom smo godinu dana kasnije bili na Kubi. Zato planiramo da i ovog puta krajem godine negde odemo, ali još nismo izabrali destinaciju - zaključuje Milica.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti