Milica Todorović i Rade Kovačević: Tri godine ljubavi i sreće

Milica Todorović i Rade Kovačević: Tri godine ljubavi i sreće

Autor: | 23/05/2012

0

Pevačica Milica Todorović doživela je veliki uspeh na proteklom „Grand festivalu“ na kome je u jakoj konkurenciji zauzela visoko četvrto mesto, a kompozicija „Zbog tebe“ već je postala omiljena. Za ovu nežnu numeru muziku je napisao njen emotivni partner Rade Kovačević, sa kojim će uskoro proslaviti tri godine veze.
- Jako sam srećna zbog dobrog plasmana na „Grand festivalu“, ali ne mogu da kažem da nisam očekivala uspeh. Verovala sam u tu pesmu, tokom glasanja sam uglavnom bila na trećem mestu, ali su me na kraju prestigli Goca Tržan i Stefan Petrušić - počnje priču Milica.
 - Moj brat Saša Kovačević i ja smo muziku za tu pesmu uradili još pre dve godine, dok je tekst radio Nikola Rumenić, a aranžman Dušan Alagić. Milica je mogla da bira između te i još dve brže numere, ali se na kraju ipak odlučila za „Zbog tebe“, po savetu njene mame i Saše Popovića.
Posle dobrog plasmana Milici je najvažnije da njena pesma zaživi kod publike, a novac koji je dobila kao nagradu planira da potroši na putovanje sa dečkom.
- Sada mi je najvažnije da publika zavoli moju novu pesmu, a novac koji sam dobila iskoristiću kako bih pokrila troškove koje sam imala, dok ću ostatak utrošiti na putovanje sa Radetom. Još nismo odlučili gde ćemo ići, ali najverovatnije će to biti negde u Evropi. Posle tog putovanja očekuje me niz nastupa u Crnoj Gori gde tradicionalno provodim leto - objašnjava lepa plavuša. Njen partner iskreno dodaje:
 - Do sada sam uvek kada bi Milica nastupala na primoriju išao da je posetim. Prošle godine sam se čak vozio osam sati do Podgorice da bih je video, iako sam mogao da ostanem kod nje samo jedan dan. Ovog leta ćemo možda sve vreme biti razdvojeni, jer imam mnogo poslovnih obaveza, a osim toga ići ću u Grčku gde po tradiciji odlazim svake godine.
- Nas dvoje tokom leta uvek malo vremena provedemo zajedno, ali zato svake godine u jesen ili zimu odemo na neko daleko putovanje i na taj način nadoknadimo propušteno - kaže atraktivna pevačica.
Ova lepa dama i uspešni kompozitor uskoro planiraju da započnu zajednički život, ali i pored toga smatraju da je još rano da svoju vezu ozvaniče brakom.
- Nas dvoje smo stalno zajedno i provodimo vreme ili kod njega ili kod mene kući. Trenutno tražim stan u blizini Radetovog porodičnog doma kako bismo bili blizu. Mnogo bih volela da i on počne da živi sa mnom, ali on i dalje razmišlja da li da se odluči na takav korak. Najveći probelem je u tome što je on veliki gurman, a ja ne znam da kuvam. Međutim, ukoliko počnemo da živimo zajedno, potrudiću se da naučim da spremam neka jela - iskrena je Todorovićeva.
- Još nisam siguran da li ću se i definitivno preseliti kod nje, ali sigurno je da ćemo mnogo vremena provoditi zajedno kao i do sada. Smatram da je Milica prava žena za mene, jer je prirodna, iskrena i veoma pozitivna osoba - ističe Rade.
 - Iako mnogi momci imaju predrasude prema pevačicama kod njega to nije slučaj, jer se njegov brat bavi istim poslom. Rade je kulturan i pošten momak koji me u potpunosti razume i sigurna sam da je moja idealna polovina - zaključuje Milica.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Naike Bokan

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti