Dženifer Lopez: Razbuktale strasti

Dženifer Lopez: Razbuktale strasti

Autor: | 27/03/2012

0

Pop zvezda Dženifer Lopez našla se prošle nedelje u centru medijske pažnje zbog navodne udaje za svog višemesečnog partnera, plesača Kaspera Smarta. Naime, na društvenoj mreži „Tviter“, na profilu kreatora Roberta Kavalija, sa kojim ova četrdesettrogodišnja pevačica dugo sarađuje, ostavljena je poruka da je latinoamerička diva tražila od čuvenog modnog maga da joj kreira venčanicu jer se uskoro udaje.
- Danas me je zvala Dženifer Lopez. Tražila je od mene da joj dizajniram specijalnu haljinu. Povod je njeno naredno venčanje. Koje boje bi mogla da bude kreacija? Imate li neki savet - pisalo je na profilu čuvenog italijanskog dizajnera koga prati više od milion fanova.
Ova poruka je za samo nekoliko sati izazvala veliku medijsku pompu, a Dženifer i njen devetnaest godina mlađi partner dobijali su čestitke od fanova širom sveta. I pored toga što je lepa brineta nekoliko puta posle razvoda od svog kolege Marka Entonija izjavljivala da više neće ići pred matičara, niko nije posumnjao u istinitost kreatorove izjave.
Zaljubljeni par je u to vreme bio u Meksiku, gde je zanosna pevačica snimala spot za svoju novu numeru „Follow the Leader“, u režiji njenog emotivnog partnera koji se sada prvi put oprobao u tom poslu. Njih dvoje nije mnogo uznemirila vest o lažnom venčanju, pa su demantije prepustili PR timu poznatog kreatora koji se oglasio istog dana.
-Tokom dana je hakovan profil dizajnera Roberta Kavalija kada su, za sada anonimni hakeri napisali da će on kreirati venčanicu za Dženifer Lopez. Ta poruka je u potpunosti neistinita -  navedeno je u saopštenju tima za odnose sa javnošću italijanskog modnog znalca.
S druge strane, iako Lopezova i Smart nisu želeli da se oglašavaju, njihov prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, dao je izjavu za američki magazin „Pipl“.
-Nema govora o venčanju Džen i Kaspera. Njih dvoje nisu čak ni vereni.
I dok se širom sveta raspravljalo o njihovom navodnom venčanju, pop zvezda i njen izabranik su uživali u Akapulku, gde su slobodno vreme koristili da posete noćne klubove u kojima nisu krili koliko se vole. Snimanje spota su uspešno završili, a budući da u njemu ima mnogo zahtevnih scena, zanosnoj pevačici su morali da angažuju dublerku jer nije mogla da odgovori svim zahtevima svog ambicioznog dečka koji je želeo da ekranizacija njene pesme bude savršena.
Po završetku odličnog posla u Meksiku, pop diva je otputovala u Los Anđeles, gde je iste večeri snimalarijaliti-programa „Američki idol“, u kome je jedan od sudija mladim talentima. Gledaoci emisije imali su priliku da vide da je pevačica bila odlično raspoložena, pa su takmičari od nje dobijali samo pozitivne kritike. Atraktivna brineta će u narednom periodu sa partnerom uglavnom boraviti u Los Anđelesu, gde poseduje velelepnu kuću, a osim snimanja najpopularnijeg rijaliti-programa u Sjedinjenim Državama, biće nastavljeno i snimanje dokumentarnog filma o njenom životu u kome će učestvovati i njen bivši suprug Mark Entoni, sa kojim ima četvorogodišnje blizance, devojčicu Emu i dečaka Maksa.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti