Milica Todorović: Sreća u nesreći

Milica Todorović: Sreća u nesreći

17/05/2011

0

Zvezda „Granda“, dvadesetjednogodišnja atraktivna pevačica, Milica Todorović, nedavno je doživela saobraćajnu nesreću. Sa prijateljem i kolegom Darkom Lazićem automobilom je krenula na nastup u Jagodinu. Vozilom je upravljao pevač, dok je ona bila na mestu suvozača. U jednom trenutku, automobil je proklizao i izgubio pravac, prevrnuo se nekoliko puta i udario u stub. Srećom, oboje su prošli bez povreda, a na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta. Posle svega, Milica je i dalje uznemirena, mada naglašava da se saobraćajna nezgoda nije desila Darkovom krivicom.
- Pre svega, moram da naglasim da apsolutno nije Darkova krivica. Mnogo mi je krivo što sam videla na Internetu da ga deo javnosti osuđuje za ono što se desilo. Vozio je sasvim normalnom brzinom, ali je padala kiša. U levoj traci, kojom smo se kretali, odjednom smo naišli na udubljenje u putu, u kom je bilo vode. Automobil je izgubio kontrolu, proklizao je zato što ima zadnju vuču i zbog izuzetno klizavog puta - za magazin „Hello!“ uzbuđeno počinje priču o nemilom događaju talentovana pevačica i naglašava da joj je veoma teško da govori o tom ružnom iskustvu.
- Moglo je svašta da nam se dogodi, zaista, ali nije zahvalno pričati o tome. Iza nas nije bio nijedan automobil i to je velika sreća, jer se automobil, u trenutku gubitka kontrole, zbog rupe u putu, okrenuo četiri puta i na kraju udario u stub. Nisam zadobila povrede, niti me išta boli. Posle nesreće sam bila u velikom šoku, tresla sam se i plakala. Nisam znala šta me je snašlo - iskrena je Milica, koja je posle nesreće, čim se pribrala, kako bi obavila telefonski razgovor, odmah pozvala mamu, kao i dečka Radeta Kovačevića, brata popularnog pevača Saše Kovačevića.
- Oni su se mnogo uplašili za mene, što je i normalno. Darko i ja smo, i pored toga što nam se dogodila nesreća, želeli da budemo profesionalni i održali smo koncert, po dogovoru. Niko iz publike nije mogao da pretpostavi šta nam se nekoliko sati ranije izdešavalo. Organizatori su, naravno, znali šta se desilo - kaže lepa pevačica i dodaje da će, i pored toga što se plaši vožnje, uskoro upisati kurs, kako bi postala vozač:
- I pre ovoga, strašno sam se plašila vožnje, a sada se još više bojim. I pored svega, rešila sam da upišem kurs vožnje, vrlo uskoro. Želja mi je da kontrolišem stvari, tako što ću ja da vozim, čim dobijem vozačku dozvolu.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti