Milica Todorović i Rade Kovačević: Romantika na bečki način

Milica Todorović i Rade Kovačević: Romantika na bečki način

10/06/2011

0

Skladan emotivni par, pevačica Milica Todorović i uspešni kompozitor Rade Kovačević još pre godinu i po dana, kada su počeli da se zabavljaju, odlučili su da svoje strasne emocije obnavljaju na romantičnim putovanjima. Zato su nedavno posetili Kanadu i Kubu, a pred pripreme za letnji odmor odlučili su da odu na kratko putovanje u Beč koje im je veoma prijalo. Budući da jedan od menadžera mlade pevačice živi u prestonici Austrije, Milica i Rade su bili gosti njegove porodice tokom trodnevnog boravka u tom lepom gradu.
- Godinama često nastupam u Beču, ali nikada do sada nisam imala vremena da obiđen grad, jer sam se u njemu uvek kratko zadržavala. Upravo zbog toga sam sa dečkom odlučila da odem na kratko prolećno putovanje, a moj menadžer i njegova porodica su nam bili odlični domaćini - počinje priču Milica. Njen dečko se nadovezuje:
- Imali smo priliku da obiđemo mnoge znamenitosti grada. Veoma mi se dopala arhitektura austrijske prestonice, koja nikoga ne može da ostavi ravnodušnim. Obišli smo i impresivan dvorac Marije Terezije, ali su na nas najjači utisak ipak ostavili zabavni park „Prater“ i tamošnji zoo-vrt. Tokom posete zabavnom parku imali smo priliku da se vozimo na različitim vrteškama, a jedna od njih je čak bila sto dvadeset metara iznad zemlje. Moram da priznam da je Milica želela da se prepustimo mnogim veoma uzbudljivim i pomalo zastrašujućim sadržajima u luna-parku, ali sam je ja od toga odgovorio.
U sećanju ovog mladog para ostaće svakako i poseta zoo-vrtu gde je Milica prvi put imala priliku da vidi pande, ali je doživela i peh sa slepim miševima.
- Zoo-vrt smo posetili sa decom naših domaćina koji su nam bili odlični vodiči. Drago mi je što sam konačno mogla da vidim svoju omiljenu životinju pandu, a interesantno je da tamo posetioci imaju blizak kontakt sa svim životinjama koje ne mogu da im ugroze život. Tako mi se desilo da mi je u jednoj prostoriji slepi miš proleteo kroz kosu, usled čega sam pala i veoma sam se uplašila pa sam odmah napustila tu prostoriju - otkriva Milica dok njen emotivni partner kaže da su tokom boravka imali priliku da se upoznaju i sa noćnim životom austrijske prestonice.
- Gotovo svake večeri smo izlazili. Naročito nam se dopao jedan istočnjački kafić u kome smo imali priliku da pušimo nargile. Pošto smo boravili tamo radnim danima, nismo imali priliku da posetimo noćne klubove, ali smo zato bili u restoranima i kafićima. Interesantno je da su u Beču veoma aktuelne prodavnice brze hrane gde se uveče okuplja mnogo mladog sveta.
Iako nisu imali nameru da tokom putovanja idu u šoping, Milica i Rade nisu propustili da kupe poklon svojim najbližima.
- Bili smo u nekoliko tržnih centara gde smo kupili sitnice članovima naših porodica. Od svih darova koje sam donela moja mama se najviše obradovala Mocart kuglama koje su njen omiljeni slatkiš - kaže Milica, koja će publiku uskoro obradovati pravim letnjih hitom koji je već snimljen u studiju njenog dečka.

Piše: Ivana Nikolić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti