Milica Todorović: Novi životni izazovi

Milica Todorović: Novi životni izazovi

Autor: | 19/11/2012

0

Lepa pevačica Milica Todorović nedavno je objavila novu pesmu „Samo me pogledaj“ koja je poslednjih dana nezaobilazni hit na svim domaćim radio stanicama, a zahvaljujući odličnim kompozicijama, ova lepa devojka ima mnogobrojne nastupe širom Evrope. Osim što joj se na poslovnom planu polako ostvaruju snovi, atraktivna plavuša je nedavno odlučila da se oslobodi fobije od vožnje automobila, pa je upisala časove, a oko „Nove godine“ započeće i zajednički život sa dečkom, kompozitorom Radetom Kovačevićem.
- Vrlo sam zadovoljna novom pesmom koju je radio Saša Dimić i koju je publika zavolela. Mnogo nastupam kako u regionu, tako i po Evropi i našoj zemlji, a mogu da se pohvalim i da polako osvajam hrvatsko tržište. Naime, moja pesma „Sve je uzalud“ tamo je odlično prihvaćena zbog čega sve češće nastupam u toj zemlji - tvrdi Milica koja je nedavno upisala i časove vožnje.
- Već devet godina živim u Beogradu i mnogo novca potrošila sam na taksi. Osim toga, posle udesa koji sam imala sa kolegom Darkom Lazićem, pre dve godine, imala sam fobiju od vožnje i želim da je prevaziđem. Prvih nekoliko časova sam osećala veliki strah, ali kasnije sve je bilo lakše. Sada mi se vožnja čak i sviđa i radujem se svakom novom času - objašnjava popularna pevačica.
Zgodna Kragujevčanka nedavno je napunila dvadeset dve godine, ali zbog poslovnih obaveza nije mogla da organizuje proslavu.
- Nažalost, moj rođendan je bio na dan kada sam imala nastup u Sloveniji, tako da nije bilo prilike za slavlje. Zbog toga sam narednog dana sa dečkom obeležila taj datum. Pre nekoliko dana bio je i Radetov rođendan i ponovo nismo mogli da budemo zajedno jer sam imala važno snimanje, ali sigurna sam da ćemo uskoro naći vremena da i to obeležimo - kaže Todorovićeva koja do kraja godine ima mnogobrojne poslovne obaveze.
- Imam mnogo nastupa, pa sam svakog vikenda van zemlje. Polako dogovaram i novogodišnji koncert kojem se radujem. Odmor planiram tek početkom naredne godine kada ću sa dečkom otputovati u toplije krajeve. Nas dvoje volimo putovanja, tako da smo prethodne dve godine posetili Kubu i Tajlad, a gde ćemo ići početkom nove godine još nismo odlučili - govori simpatična Milica.
Pre nego što sa Radetom ode na egzotično putovanje, zaljubljeni par će započeti zajednički život u luksuznom naselju „West 65“, na Novom Beogradu, gde su uspešni kompozotor i njegov brat, pevač Saša Kovačević kupili stan. Zanosna pevačica raduje se predstojećem zajedničkom životu sa svojim partnerom.
- Drago mi je što ćemo početi da živimo zajedno i verujem da ćemo se lepo slagati. Stan još nije gotov, tako da preseljenje planiramo oko Nove godine. Ne mešam se mnogo u uređenje enterijera, taj posao sam prepustila momcima koji su već angažovali arhitektu. Imam puno poverenje u njih i sigurna sam da će odlično srediti naš životni prostor - zaključuje Todorovićeva.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin