Milica Todorović posle uspešno odigrane role u „Domu za vešanje“, sa dečkom planira put na Kubu

Milica Todorović posle uspešno odigrane role u „Domu za vešanje“, sa dečkom planira put na Kubu

Autor: | 01/12/2010

0

Mlada pevačica Milica Todorović, koja je pre tri godine prvi put imala priliku da se okuša u glumačkim vodama, i to u pank operi Emira Kusturice „Dom za vešanje“, koja je više puta zaredom izvedena u čuvenoj „Bastilji“ u Parizu, ponovo se našla u centru pažnje. Nedavno je imala priliku da se ponovo okuša u ulozi Azre, ali ovog puta pred beogradskom publikom. Zahvaljujući odličnom poslu, lepa pevačica i njene kolege uspele su da oduševe publiku u srpskoj prestonici, a ovog puta među gledaocima bio je i njen dečko, kompozitor Rade Kovačević koji je bio oduševljen svojom lepšom polovinom.
- Imala sam strašnu tremu, jer je u publici bilo dosta meni bliskih ljudi, roditelji, prijatelji, moj dečko i Lepa Brena, tako da sam se plašila da ih ne razočaram. Ali, na kraju, sve se lepo završilo i svi su bili oduševljeni - počinje priču Milica za „Hello!“. - Moji roditelji su već imali priliku da me gledaju u Parizu, ali naravno nisu želeli da propuste ni premijeru u Beogradu. Oboje su plakali od sreće, ali njih dvoje su veoma subjektivni. Smatram da nijedan roditelj ne može objektivno da proceni rad svog deteta. Što se tiče mog dečka Radeta, on je gledao na DVD-u snimke iz Bastilje, ali tek sada je mogao da stekne pravi utisak o predstavi kada ju je pogledao uživo. Rekao mi je da je vrlo ponosan na mene i ja mu verujem.
Tokom priprema za ovaj beogradski spektakl, nekadašnja pobednica takmičenja „Zvezde Granda“ stekla je mnogo dobrih prijatelja, pa su sada, kako kaže, svi kao jedna velika porodica.


- Najvažniji deo priprema se odvijao na Mokroj gori sa Emirom Kusturicom gde se čitava ekipa vrlo lepo družila. Osim sa Stevanom Anđelkovićem, koji mi je kolega iz „Granda“, tu su bili i Nele Karajlić, Gorica Popović, predivne devojke iz Rume koje pevaju prateće vokale, članovi „No Smoking Orkestra“. Svi mi smo se lepo družili i postali jedna velika porodica - objašnjava Todorovićeva, koja tvrdi da je izuzetno srećna što ima priliku da sarađuje sa Emirom Kusturicom.
- On je veliki profesionalac, kada je o poslu reč, vrlo je zahtevan, ali takvi su svi ljudi koji su postigli veliki uspeh. S druge strane, u slobodno vreme je druželjubiv i srdačan, što me je oduševilo. Naše probe su na početku bile izuzetno teške, ali nas je Emir lepo podučio, a mi smo se svim silama trudili da svako svoj posao uradi na najbolji mogući način. Ovo je predivno iskustvo i volela bih da imam još prilika da se okušam u glumi.
Pošto zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza prošlog meseca nije uspela da proslavi prvu godišnjicu veze sa svojim partnerom, atraktivna plavuša planira da krajem godine zajedno otputuje na američki kontinent.
- Veoma sam umorna zbog obaveza koje imam u operi, tako da čak nisam išla ni na proslavu posle premijere. Zato nas dvoje planiramo da uskoro najpre otputujemo u Kanadu, tačnije u Toronto, gde živi njegov stric i da tamo ostanemo desetak dana, a posle toga da odemo na Kubu. Već dugo želimo da obiđemo tu zemlju i nadam se da će nam se ta želja uskoro i ostvariti - kaže Milica, čiji je dečko pre nekoliko dana proslavio svoj dvadeset osmi rođendan.
- Nismo pravili žurku jer Rade nema običaj da pravi velike proslave rođendana. Taj važan datum obeležili smo kod kuće u romantičnoj atmosferi i bilo nam je lepo - zaključuje pevačica, koja će publiku uskoro obradovati novom pesmom.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još