Ana Rađen: Suočena sa posledicama hiperaktivnosti

Ana Rađen: Suočena sa posledicama hiperaktivnosti

Autor: | 15/11/2011

0

Pevačica Ana Rađen nedavno je u saradnji sa fotografom i rediteljem Dejanom Milićevićem snimila spotove za pesme „Psiho“ i „Idemo na sve“ sa njenog novog albuma. Lepa plavuša je sa ekipom saradnika vredno radila tri dana, a ekranizaciju svojih pesama je uradila u Pančevu na nekoliko lokacija. Prema rečima poznate estradne zvezde, publika će ovog puta imati priliku da je vidi u potpuno novom svetlu.
- Što se tiče spota za pesmu „Psiho“, scenario je takav da glumim devojku koju privodi policija i ona završava u zatvoru, iz koga na sve načine pokušava da pobegne, ali na kraju ipak ne uspeva - kaže Ana.
- Bilo mi je veoma teško da glumim divlju i neukrotivu devojku, jer sam privatno potpuno drugačija osoba. Međutim, Dejan Milićević mi je mnogo pomogao da uspešno uradim taj zadatak tako da na kraju nije bilo problema. Sa mnom se u tom spotu pojavljuje i maneken Vlada Vuksanović koji je takođe vrlo dobro uradio svoje glumačke zadatke, iako mu je ovo prvi put da se pojavljuje u spotu.
Za razliku od spota za singl „Psiho“, Ana u ekranizaciji druge numere veoma vesela, a kako sama otkriva imaće i nekoliko vrlo interesantnih odevnih kombinacija.
- Spot za numeru „Idemo na sve“ je potpuno drugačiji od prethodnog. Tu ne postoji neki zahtevni scenario već je akcenat stavljen na moje odevne kombinacije, a tokom čitavog spota sam vesela i razigrana. Jako sam zadovoljna saradnjom sa Milićevićem sa kojim ranije nisam imala priliku da radim. On je čovek koji već dvadeset godina radi taj posao i pošto sam pratila njegov rad znala sam da sa njim ne može biti greške.
Pošto je zbog mnogobrojnih obaveza često odsutna od kuće, poznatoj pevačici često nedostaju kćerke, dvoipogodišnja Nina i jednoipogodišnja Tea, sa kojima provodi svaki slobodan trenutak, a kada je odsutna od kuće, o njima brinu njene majka i sestra.
- Dok sam snimala spotove bila sam nekoliko dana van kuće, a potom sam otišla u Ljubljanu i Vićencu gde sam imala nastupe. Pošto sam u tim gradovima bila prvi put iskoristila sam priliku da vidim sve istorijske znamenitosti. Budući da zbog mnogobrojnih obaveza nisam imala vremena da jedem, izgubila sam nekoliko kilograma. Pošto sam zadovoljna svojom linijom, ne bih volela da nastavim da mršavim, zato planiram da, čim budem imala slobodne dane, sa kćerkama otputujem kod Nikole u Atinu gde se uvek malo ugojim pošto obožavam grčku kuhinju. Ipak, nije to ništa strašno pošto mi se i ranije dešavalo da usled mnogobrojnih obaveza izgubim kilograme, ali čim imam malo slobodnog vremena, brzo se vratim na staru težinu - objašnjava atraktivna pevačica.
- Moj suprug je nedavno bio u Beogradu i iznenadio me svojim dolaskom pošto me je pozvao tek kada je bio ispred zgrade. Proveli smo nekoliko divnih dana i družili smo se sa našim prijateljima koje Nikola nema prilike često da viđa. Posle toga, on je sa svojim klubom otputovao na ostrvo Hios gde se  pripremaju za narednu sezonu, ali čim se ponovo bude vratio u Atinu, kćerke i ja planiramo da ga posetimo i provedemo sa njim nekoliko dana - zaključuje lepa plavuša.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin