Tanja Savić: Planovi za budućnost

Tanja Savić: Planovi za budućnost

Autor: | 13/11/2011

0

Uspešna pevačica Tanja Savić boravak u Srbiji iskoristila je za snimanje novog singla kojim će uskoro obradovati publiku, a pre nego što se sa  suprugom, biznismenom Dušanom Jovančevićem i sinom Maksimom vrati u Australiju planira da snimi i visokobudžetni spot sa rediteljem i fotografom Dejanom Milićevićem. Ova lepa dama, koja više od godinu dana nije bila u zemlji, svoj dolazak je iskoristila kako bi pre svega provodila vreme sa porodicom kojoj je najviše nedostajala.
- Sa suprugom i sinom planiram da se krajem meseca vratim na Golden Kost gde živimo, a do tada ću završiti novi singl i snimiti spot. Pesmu je radila proverena ekipa saradnika moje matične kuće „Grand“. Sigurna sam da će u ovoj numeri uživati svaka žena. Za sada je gotova demo verzija, a uskoro ću ući u studio i otpevati je. Posle toga sledi snimanje spota, što me jako raduje, jer dugo nisam radila. Za sada ne planiram da izdam CD, već ću na nekoliko meseci objavljivati singlove, a kada budem sakupila dovoljno pesama, obradovaću publiku i albumom - počinje priču Tanja koja je jako srećna što je provela više od mesec dana u krugu porodice.
- Mama i tata su konačno videli Maksima i kao i svaki baka i deka oduševljeni su njime. Lepo mi je što sam u krugu porodice jer dugo nisam imala priliku da ih vidim, naravno sa mnom je uvek i Dušan.
Ova lepa folk zvezda tvrdi da je njen sin mirna beba, pa joj briga oko njega ne pada teško.
- Maksim je divno dete, veoma je miran i retko plače. Moja mama tvrdi da sam i ja bila dobro i poslušno dete, a i svekrva tvrdi da je Dušan takođe bio jako fin. Naš sin je zapravo savršena kombinacija mog muža i mene, jer je nasledio najbolje osobine od oboje. Trenutno je u fazi kada puzi i čekamo  kada će prohodati. Kažu da majke imaju najviše obaveza oko dece kada počnu da hodaju, pa mi je zbog toga drago što ću u tom periodu biti u Australiji, jer tamo nemam obaveze pa da ću moći da se posvetim Maksimu - tvrdi učesnica prvog serijala takmičenja „Zvezde Granda“ i dodaje da u Australiji vodi miran i lep život.
- Veoma mi je lepo na Golden kostu jer nemam poslovne obaveze pa imam sve vreme za sebe i svoje ukućane. Često odlazimo u duge šetnje pored plaže koje nam svima prijaju i uživamo u svakom trenutku.
Porodica Savić-Jovančević ubuduće će živeti na relaciji Beograd-Golden kost kako bi Tanja mogla nesmetano da nastavi svoju uspešnu karijeru, pa su zbog toga nedavno kupili plac na Zvezdari gde planiraju da izgrade dom.
- Pošto sam bila u drugom stanju, a potom sam morala da sačekam da Maksim malo poraste kako bismo krenuli na tako dugačak put, pa dugo nisam bila u Srbiji. Ubuduće ćemo češće dolaziti, pa nam je zbog toga potrebno da imamo svoj dom. Za sada smo samo kupili plac, a gradnja kuće će početi za tri meseca kada ponovo planiramo da dođemo u Beograd. Sve bi trebalo da bude gotovo sledeće godine. Ovog puta nismo u mogućnosti da ostanemo duže pošto ja moram da se vratim u Autraliju da produžim boravišnu vizu. Kad završimo sve procedure vezane za papire, eto nas opet ovde. Nadam se da ću u narednom periodu dobiti i državljanstvo, ali sada je još rano za to - tvrdi Savićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti