Lepa Brena: Boravak u mondenskom letovalištu

Lepa Brena: Boravak u mondenskom letovalištu

Autor: | 30/06/2011

0

Balkanska folk zvezda Lepa Brena nedavno je boravila u Monte Karlu gde je u saradnji sa rediteljem i fotografom Dejanom Milićevićem snimila spot za pesmu „Briši me“ sa novog albuma, čiji je autor Hari Varešanović. Zgodna pevačica je sa ekipom svojim saradnika boravila u tom mondenskom mestu četiri dana, a ekipi se po završetku grend slem turnira „Rolan Garos“ pridružio i njen suprug Slobodan - Boba Živojinović. Ideju da ekranizaciju pesme „Briši me“ urade baš u Monte Karlu dala je lično Brena pošto tamo ima kuću, a niko od naših estradnih umetnika do sada nije snimao spot u tom gradu. Međutim, u dogovoru sa svojim saradnicima uradili su spot koji nije turistički, već su prelepe pejzaže i hotele koristili samo kao odličnu scenografiju.
- Pošto u Monte Karlu morate da imate specijalne dozvole za snimanje, mi smo odredili lokacije, pribavili potrebnu dokumentaciju i svakog dana smo spartanski počinjali sa radom, u sedam ujutru. Tada sam odlazila na šminkanje, a posle toga smo se selili sa jedne na drugu lokaciju. Imali smo probleme sa lošim vremenskim prilikama tako da smo morali sa otvorenog prostora da se prebacujemo u „De Pari“, najlepši ekskluzivni hotel u gradu. Moj opšti utisak je da mene taj otvoreni prostor, bilo da snimam spotove ili imam koncerte, jednostavno neće. Kiša me toliko prati kroz karijeru da sam počela da imam fobiju. Nedavno sam čula da je neko napisao da bi od sada trebalo da snimam u Kragujevcu pošto taj grad kiša redovno obilazi - kaže u šali Brena, koja je osim u pomenutom hotelu snimila kadrove i u hotelu „De Paris“, „Plazi“, u gradskom parku i na vidikovcu iznad Monaka.
U spotu se pojavljuju i španski muzičari iz grupe gitara „Los Amigos“, a za potrebe snimanja iznajmili su i luksuzne automobile.
-Najveća anegdota na snimanju nam se dogodila kada smo iznajmili automobil koji sam ja vozila. Da bi uhvatio dobar kadar, Dejan Milićević se popeo na haubu sa kamerom, ali, nažalost, auto se malo ulubio. Tako je posle morao u „Mercedesov“ servis na blago ispravljanje lima - otkriva popularna pevačica.
U pauzama između snimanja su se potrudili da budu dobri domaćini gostima iz ekipe. Boba im je svakog dana pripremao doručak i ručak, a uveče su ih izvodili na večere u najekskluzivnije restorane. Osim toga išli su i prestižni klub „Jimmy`z“, koji posećuju najveće svetske zvezde.
- Brena i Boba su se pokazali kao izvrsni domaćini, potrudili su se da nam tokom boravka kod njih u svakom trenutku bude lepo. Tako nam je naš bivši teniski šampion stalno nešto spremao, a mene su oborili s nogu njegovi sendviči sa rukolom, pršutom i najboljim francuskim sirevima uz koje smo pili kvalitetno vino. Naravno, boravak smo iskoristili i za odličan šoping - otkriva Dejan Milićević.
- Nisam htela da odem iz Monte Karla dok ne obavim šoping, jer je to za mene, kao i kod svih žena najvažnija sporedna stvar u životu. Ovog puta sam uglavnom poručivala cipele za predstojeću jesen-zima sezonu - zaključuje muzička diva.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Dejan Milićević

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin