Ovaj moćni napitak očistiće vašu jetru za 9 dana, Novak i Jelena u njega se kunu

Ovaj moćni napitak očistiće vašu jetru za 9 dana, Novak i Jelena u njega se kunu

Autor: | 13/11/2022

1

Napitak za čišćenje jetre 

Ishrana Novaka Đokovića česta je tema, jer mnogi smatraju da se upravo u tome krije tajna njegovog uspeha. Uostalom, i sam je više puta otkrio kojim eliksirima počinje dan i obnavlja energiju. Znamo za čuveni sok od celera, koji u zvezde kuje Entoni Vilijam, poznatiji kao Medical Medium, autor popularnih knjiga o uticaju ishrane na zdravlje. Njegovi saveti promenili su život mnogih ljudi širom planete, a među oduševljenim sledbenicima našle su se i poznate ličnosti. Na toj listi su i naš teniski as i njegova supruga Jelena.

Pročitajte: Dobra vila iz morskih dubina - Novak Đoković izvanredno zdravlje duguje njoj! (foto)

 

 

U visokom društvu moćnih napitaka koje preporučuje Medical Medium je i takozvani smuti za spašavanje jetre. Svaki sastojak je pažljivo odabran, a posle devet dana konzumacije vaša jetra biće kao nova. Napitak je lekovit i pun antioksidanata, kaže Vilijam, podsećajući koliko je ovaj organ važan.

Pročitajte: Ubrzava metabolizam, čisti toksine, a ne goji - Jelena Đoković svakodnevno konzumira ovu žitaricu

Medical Medium

 

Potrebne su vam dve banane ili polovina papaje, šolja zmajevog voća (svežeg ili smrznutog), dve šolje divljih borovnica, šolja vode. Po želji možete dodati jedan mango, stabljiku celera, pola šolje klica, polovinu limete. Sve stavite u blender i mutite do dva minuta na najvećoj brzini. Ako je potrebno, sipajte još vode. Odmah poslužite.

Pročitajte: Za zdravo srce potrebno je samo 28 grama, ali svakog dana!

Medical Medium

 

Komentari (1)

Loading
Ja 13:28 14.11.2022
Odgovori

Sve to je skupo,surutki možda duže treba,ali je ihihi jeftinija,a radi isto.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti