Šarena činija sa superhranom: Ovo je omiljeni doručak Novaka i Jelene Đoković (foto)

Šarena činija sa superhranom: Ovo je omiljeni doručak Novaka i Jelene Đoković (foto)

Autor: | 11/09/2021

0

Ishrana Novaka Đokovića – omiljeni doručak

Doručak od plave spiruline zvuči nekako kosmonautski, zar ne? Sedite u svemirskom brodu, kroz prozor posmatrate zvezde i uranjate kašiku u plavičasti žele... Novak Đoković nije kosmonaut, ali neki supermen sigurno jeste. Dok ovo čitate on je na putu da po ko zna koji put uđe u istoriju i osvoji svoj 21. grend-slem trofej.

Pročitajte: Može i bez mesa - Ovako izgleda savršen ručak Jelene i Tare Đoković (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Dok ga posmatrate na terenu onako vitkog, svesni činjenice da se ishrana Novaka Đokovića ne zasniva na mesu, sigurno se pitate kako uspeva da izdrži sve te naporne, često višesatne mečeve. Tajna je u zdravim obrocima koji se, logično, uklapaju u sportski način života, mada je Noletova kuhinja ipak nešto drugačija.

Pročitajte: Čarobni napitak koji je pomogao Novaku Đokoviću da postane jedan od najboljih svih vremena

Da vidimo šta najbolji teniser planete konzumira za doručak... Jedna od „energetskih bombi“ sastoji se od pomenute plave spiruline, pigmenta koji se dobija iz istoimene alge pune hranljivih materija, a izvrsna je i za detoksikaciju. U posudi smo prepoznali i granolu, voće, kokos, kikiriki-buter.

Da bi superobrok bio kompletan, potrebno je dodati i malo zelenog. A nije kriptonit. Nije ni celer, koji Novak takođe voli. Zeleni smuti u ovom slučaju muti se od kelja, krastavca, avokada i limuna.

Pročitajte: Videli smo ga kako štrika, a sada je otišao korak dalje - Novak Đoković hit snimkom nasmejao planetu (video)

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti