Majka bi zbog sina sve istrpela: Pravi odnos Dijane i Jelene Đoković više se ne može sakriti, fotografija ne laže

Majka bi zbog sina sve istrpela: Pravi odnos Dijane i Jelene Đoković više se ne može sakriti, fotografija ne laže

Autor: | 26/12/2021

1

Jelena i Dijana Đoković - Fotografija koja sve otkriva

Ovdašnjim medijskim svetom danima haraju glasine da su odnosi između Jelene i Dijane Đoković prilično zategnuti. Navodno, supruga prvog reketa planete uvredila se kada je čula svekrvinu izjavu da nije očekivala da će se Novak baš njom oženiti.

‒ Kada je počeo profesionalno da se bavi tenisom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, odbojkašicu iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina, nisam mislila da će se venčati, jer bilo je vremena za sve, međutim, pobio je moje mišljenje i oženio se njom – bila je iskrena Novakova majka u nedavnom intervjuu.

Pročitajte: Njeno gnezdo ostalo je prazno - Dijana Đoković dočekala svojih pet minuta, primivši nagradu u Novakovo ime rekla sve što joj je na duši

Getty Images

 

‒ Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Uopšte se ne mešam u njihov život. Nažalost, oni retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način i nekad dolazi do mimoilaženja, naročito u vezi sa načinom ishrane koji ne podržavam.

Profimedia

Nije to nešto što ne bi rekla i svaka druga posvećena majka. Ipak, izvori bliski paru navode da Jeleni nije bilo drago kada je sve ovo čula, ali je znatno više dokaza koji govore da se porodica dobro slaže nego onih koji bi potvrdili suprotno. Među prvima su i snimci sa proslave koju su Đokovići 19. februara priredili u Beogradu u njihovom restoranu kako bi obeležili Novakove dotadašnje uspehe. Jelena i Dijana Đoković zagrljene i nasmejane. Fotografijama bi ipak trebalo više verovati nego kuloarskim pričama, zar ne?

Pročitajte: Ko je misteriozni muškarac koji se ne odvaja od Jelene Đoković

Youtube printscreen

 

 

Komentari (1)

Loading
LOLA CG 21:45 27.12.2021
Odgovori

Šta ste napali na Đokoviće? Kome oni zlo nanose? Alooooo, vijek vjekova svekrva- snaja i šta ste htjeli da nam kažete? Uživajte Đokovići svi koliko vas ima. Posebno neka uživa majka koja se i vise nego sto su joj dozvoljavale fizičke migućnosti, pidmećala leđa za svog Novaka. A gdhe su Marko, Stefan, Srđan? Bravo Dijana. Divim Vam se. Znate Vi dobro..." u dobru je kako dobro biti...". Sada možete i kao putnik na Mars, yrebo izvesti poroficu i trebalo je " pogurati" dijete. VRATIO VAM JE: NAJBOLJI NA SVIJETU JE U TENISU; Svijet je velik, tenisera još više od kada je aš sin postao ikona bijelog sporta🙏❤🙏

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti