Ako ste očekivali skupe igračke, prevarili ste se: Zavirite u dečju sobu Stefana i Tare Đoković (foto)

Ako ste očekivali skupe igračke, prevarili ste se: Zavirite u dečju sobu Stefana i Tare Đoković (foto)

Autor: | 26/06/2022

0

Stefan i Tara uče kroz iguru

Jelena Đoković svojim pratiocima na Instagramu povremeno odškrine vrata porodičnog doma. Dovoljno je bilo da nam pokaže samo jedan kutak pa da zaključimo kako su ona i njen suprug Novak uredili životni prostor.

Pročitajte: Jelena će tek sada pobesneti! Dijana Đoković otkrila kako provodi vreme sa Stefanom i Tarom - Ja sam tu da kršim pravila

Instagram

 

Sve je jednostavno, praktično i najverovatnije prema pravilima feng-šuija, kojeg se oboje drže. Minimalizam i komfor, svetle boje, sa drvetom kao glavnim materijalom u enterijeru.

Pročitajte: Dadilja Novaka i Jelene Đoković otkrila detalje iz porodičnog doma slavnog para - Ja im nisam potrebna!

Instagram

 

Na policama se nalazi mnogo knjiga, zapravo – gde god se okrenete videćete mnoštvo knjiga budući da i Novak i Jelena vole da čitaju i da ljubav prema tom lepom hobiju prenose na decu.

Pročitajte: Deca Novaka Đokovića nisu krštena, Dijana otkriva i zbog čega

Instagram

 

Stefan i Tara imaju svoje malo carstvo, a roditelji im često prave društvo kada se igraju i kroz igru upoznaju svet oko sebe.

Pročitajte: Dijana i Srđan su ovde napravili raj - Zavirite u velelpnu vilu porodice Đoković na Pavlovačkom jezeru (foto)

Instagram

 

Jedna fotografija nastala je pre dve godine, kada je Stefan još bio mali. Sad već tati pravi društvo dok trenira na teniskom terenu, kao pravi sparing partner.

Pročitajte: I pored svih mogućnosti, Novak i Jelena za sina Stefana doneli odluku koja je oduševila Srbiju

Instagram

 

Tepih, jednobojan i mekan, savršen kada imate malu decu koja su češće na podu nego na kauču. Videli smo kako slaže trodelne slike, a na slici kada je bio još mlađi, iz januara 2018, njegova mama pohvalila se kako je već naučio i ćirilična i latinična slova.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti