Dijana im nije predviđala brak: Ovako su Novak i Jelena izgledali na početku zabavljanja, nikad viđena fotografija

Dijana im nije predviđala brak: Ovako su Novak i Jelena izgledali na početku zabavljanja, nikad viđena fotografija

Autor: | 29/01/2022

6

Novak i Jelena na početku zabavljanja, fotografija oduševila

Ovu fotografiju verovatno nikad niste videli... Novak i Jelena Đoković, i prvi dani ljubavi, odnosno ‒ prvi školski dani ljubavi. Slika je, rekli bismo, nastala negde na početku veze, upravo pred kraj srednje škole.

Novak je imao 17 godina i pun kofer snova, ali i puno samopouzdanja da ih ostvari. Jelena, 11 meseci starija, još tada mu je, pored roditelja, bila najveća podrška. Upoznali su ih zajednički prijatelji i vrlo brzo pronašli temu koja je u to vreme oboma bila prioritet – tenis. Jelena se takođe nekad bavila „belim sportom“, ali je na kraju reket menjala za fakultet. Od prvog dana znali su da su srodne duše, uprkos mišljenju njegove mame Dijane da je reč tek o mladalačkoj ljubavi koja se neće završiti brakom.

Pročitajte: Jelena Đoković ljuta i na svekra Srđana? Zamerila mu je jednu nepromišljenu izjavu, Novak je podržao

Privatna arhiva

 

‒ Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe, jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka – rekao je jednom prilikom najbolji teniser današnjice.

Novak i Jelena u početku su vezu održavali na daljinu – ona je studirala u Italiji, on je putovao s jednog kraja sveta na drugi i polako ga osvajao. Venčali su se u julu 2014. godine, a njihova ljubav odolela je, i odoleva, svim izazovima.

Komentari (6)

Loading
Ana 19:56 29.01.2022
Odgovori

Upropastila je Novaka sa svojim izmišljotinama.,sa svojom željom da uvek bude u prvom planu.Užas od žene.Nije mi čudno što se roditeljima nije svidela.Pa kome bi se žena koja ti upropašćava dete svidela.

Princeza 09:33 30.01.2022
Odgovori

Kako losa a Novak je postao legenda da mu je ona naporna ne bi se ni znalo za njega treba biti 1 u svetu.

Aleksandra 17:55 30.01.2022
Odgovori

Ne dopada mi se ona i mislim da je za njega trebala totalno drugačija žena.

Miljana Vlajković 00:23 31.01.2022
Odgovori

Posesivni Novakovi roditelji bi trebalo da ih ostave na miru i ne trčkaju za njim u svakoj prilici Jelena . i deca su njegova porodica. Sramota da isključe njegovu ženu i unučiće. A i Novak bi trebalo konačno da sazri.

Ljiljana 04:26 31.01.2022
Odgovori

Kako ste zavidni,ljubomorni, teski ljudi...Ko ste vi da sudite o bilo cijoj vezi?Gledajte sebe.!!Sta ste postigli! I gde ste! Novak je pametan covek I zna sta zeli a njegovi mama I tata, ako ne mogu da gledaju I pomognu lepu zdravu porodicu, treba samo da cute.Jesu oni pomogli I doprineli da se razvije I ostvari svoje snove , Ali njegova porodica je zena koju je on izabrao I njihova deca, pa tek mama tata, braca...Glupi su vam komentari o Jeleni,koju ne poznajete...Da ima grudi I zadnjicu kao neke pevacice , mozda bi vam bila bolja....ona ima mozak.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti