Trudna Jelena Đoković blistala na venčanju, sve emocije u jednoj slici (foto)

Trudna Jelena Đoković blistala na venčanju, sve emocije u jednoj slici (foto)

Autor: | 10/07/2022

0

Trudna Jelena Đoković blistala na venčanju

Pre osam godina, posle trijumfa u Londonu kada je drugi put u dotadašnjoj karijeri osvojio Vimbldon, Novak Đoković izgovorio je sudbonosno „da“ Jeleni Ristić. Ovih dana smeši mu se novi, sedmi trofej na Otvorenom prvenstvu Engleske, a britanski HELLO! iskoristio je priliku da čitaoce podseti na romantično venčanje jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Pročitajte: Dijana im nije predviđala brak - Ovako su Novak i Jelena izgledali na početku zabavljanja, nikad viđena fotografija

Getty Images

 

Dogodilo se to 10. jula 2014. na Svetom Stefanu. Na večnu ljubav zakleli su se u crkvi, a potom, sa odabranim gostima, nastavili veselje na mondenskom poluostrvu.

‒ Kada sam je ugledao u venčanici, dok mi je prilazila sa osmehom, ostao sam bez daha. Izgledala je kao anđeo – otkrio je Novak u ekskluzivnoj reportaži za naš magazin.

Pročitajte: Vesele osamdesete i beli karanfil na reveru - Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju (foto)

 

Trudna Jelena Đoković nije mogla da kontroliše emocije

Jelena, koja je blistala u kreaciji kuće „Alexander McQueen“, priznala je da je u tim trenucima bila nervozna i da su joj suze potekle niz lice kada je videla Novaka.

‒ Bila sam veoma srećna. Možda je bilo teško kontrolisati emocije i zbog toga što sam bila u drugom stanju. Blagoslovena sam što imam Novaka u svom životu. Ne bih mogla da zamislim boljeg partnera.

Dok su izgovarali zavete već ih je bilo troje. Nekoliko meseci kasnije, u oktobru, Jelena je na svet donela njihovog sina Stefana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti