Nagađanja su tačna: Vojvotkinje Kejt i Megan se zaista ne slažu a ovo je razlog

Nagađanja su tačna: Vojvotkinje Kejt i Megan se zaista ne slažu a ovo je razlog

Autor: | 30/11/2019

0

Progovorio rođak vojvotkinje Megan

Odvažna Amerikanka Megan Markl je ulaskom u britansku kraljevsku porodicu donela mnoge promene. Prkosna, nepokolebljiva i sa potpunom podrškom supruga, princa Harija, Megan je pošlo za rukom ono što mnogima pre nje nije. Promene koje je načinila prkoseći strogim kraljevskim protokolima, po mišljenju mnogih će na monarhiju trajno uticati.

Njena pojava i ponašanje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Dok joj se jedni klanjaju, drugi je kritikuju, a najglasniji među njima su članovi njene porodice: sestra po ocu Samanta Markl, otac Tomas Markl, a sada se tom spisku pridružio i njen ujak Miki Markl.

Posle nekoliko meseci kraljevska porodica ponovo zajedno u javnosti: Kejt i Megan očarale stilom (foto)

On je britanskim tabloidima ispričao navodnu istinu o Meganinom stvarnom ponašanju. Tako je "The Sun" preneo njegov stav o Megan i o njenom odrstanju i vaspitanju.

Megan se uspela jako visoko ako govorimo o socijalnom statusu i sve nas je ostavila iza sebe, tako se ja osećam. Mislim da je to normalno pošto je bila u nižoj klasi, i sada je napokon uspela da ostvari svoj životni sad,  rekao je Meganin ujak i  dodao da je ona pored svega odgajana kao princeza   Otac ju je odgojio kao princezu, rekao je Miki, a onda i otkrio zašto Megan ima problem sa vojvotkinjom Kejt Midlton.

Megan Markl zasenila Kejt Midlton dekolteom, ali i detaljem koji je pokrenuo tračeve!

  Megan je jako detinjasta. Tako se ponašala prema nama i tako se sigurno ponaša prema kraljevskoj porodici, rekao je.

Stručnjaci za govor tela otkrivaju: Kakav je zaista odnos između vojvotkinja Kejt i Megan

Da Megan nije u najboljim odnosima sa ostatkom kraljevske porodice dokazuje i to što će božićne praznike sa suprugom i sinom Arčijem provesti kod majke Dorija Regland u Americi.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti