Ujedinjeni u bolu: Vilijam i Hari zakopali ratne sekire, Megan stigla u Vindzor (foto)

Ujedinjeni u bolu: Vilijam i Hari zakopali ratne sekire, Megan stigla u Vindzor (foto)

Autor: | 10/09/2022

0

Prinčevi Vilijam i Hari zakopali ratne sekire

Poslednji put videli su se početkom juna, na proslavi Platinastog jubileja, mada taj susret mediji nisu zabeležili. Sada ih kraljica ponovo spaja. Doduše, tužnim povodom. Vilijam i Kejt, od danas zvanično princ i princeza od Velsa, i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa – Hari i Megan Markl, u kasnim popodnevnim časovima zajedno su se pojavili u Vindzoru.

Pročitajte: Istorijski trenutak - Čarls III zvanično proglašen kraljem

Guliver Getty Images

 

U isto vreme izašli su iz svojih limuzina – dame u crnim haljinama, prinčevi u crnim odelima – i izašli ispred starog zamka. Kako već protokol nalaže, razgledali su cveće i čitali poruke koje su građani ostavljali kraljici Elizabeti. U nekom trenutku su i prišli okupljenima, pozdravljali se i kratko popričali sa nekima.

Pročitajte: Konačno u pravim rukama - Evo šta je Kejt Midlton posle kraljičine smrti nasledila od princeze Dajane

Guliver Getty Images

 

Kako su britanski mediji ranije naveli, Megan je bilo zabranjeno da dođe u Škotsku da se oprosti od kraljice na dan njene smrti 8. septembra, po zahtevu kralja Čarlsa III, koji je danas stupio na presto. No, izvor iz Kensingtonske palate otkrio je da je Vilijam pozvao brata i njegovu suprugu da se danas pridruže njemu i Kejt u Vindzoru.

Guliver Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još