Ovo Kejt Midlton nikad ne bi mogla: Kraljevska porodica biće zgrožena kad vidi gde je Megan uslikana

Ovo Kejt Midlton nikad ne bi mogla: Kraljevska porodica biće zgrožena kad vidi gde je Megan uslikana

Autor: | 14/09/2023

0

Udata je za princa, ima milione, mogla bi svakog dana da jede skupoceni kavijar, ali ponekad joj više prija ono što u Americi zovu “junk food”. Da ublažimo prevod, ulična hrana. Ni Megan Markl ne može da odoli starom dobrom hamburgeru. 

Profimedia

Zaposleni u jednom od objekata poznatog kalifornijskog fast food lanca nisu morali dobro da protrljaju oči kada su ugledali vojvotkinju od Saseksa.

Pročitajte: Pre udaje za princa pisala je blog - Megan Markl predlaže recept za seksi pastu

Naime, ona i princ Hari u nedavnom intervjuu za People otkrili su da “postoji jedno mesto sa fantastičnim burgerima” u koje obavezno svrate kada se od svog doma u Santa Barbari voze do Los Anđelesa.

Profimedia

 

Megan je zaustavila automobil na drive-thru tački, spustila prozor i poručila klopu.

Hari je u pomenutom razgovoru rekao da njegova supruga obožava čizburger sa ljutim halapenjo sosom i pomfritom, a njen širok osmeh otkriva da je i ovog puta baš to bilo na meniju. Za liniju ne mora da brine, ionako u poslednje vreme mnogi smatraju da je “bolesno mršava”.

Profimedia

 

Pošto Megan sada nije viši član britanske kraljevske porodice, kao ni njen suprug, dozvoljeno joj je da se ponaša (i jede) kao sav normalan svet. No, kako je Bakingemska palata reagovala na poručivanje pljeskavice u fast food-u?

Teško je zamisliti Kejt Midlton u ovakvoj situaciji, zar ne? Mada, sećamo se da je prethodna princeza od Velsa, Dajana, umela da se iskrade sa dvora i odvede decu na hamburger u “Meku”...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kirsty Wigglesworth/Getty Images

Slične Vesti