Pirs Morgan o “prijateljstvu” s Megan Markl: Izigrali su me glumci B kategorije! (video)

Jedan od poznatijih britanskih novinara u svetu šoubiza, nekadašnji urednik tabloida poput Sun-a i Daily Mirror-a, a danas kolumnista Daily Mail-a Pirs Morgan, za taj je list napisao vrlo otvoren članak u kojem razotkriva Megan Markl kao beskrupuloznu profesionalnu glumicu koja je bliska samo s ljudima od kojih ima koristi. Kad joj više ne koriste, odbacuje ih, a to se dogodilo i njemu.

Prijateljstvo između Markl i Morgana započelo je sasvim slučajno, više na njenu inicijativu. U jesen 2015., Morgan je odlučio da na Tviteru zaprati nekoliko glumaca serije ‘Suits’, uključujući Megan Markl. Ona mu je odmah odgovorila privatnom porukom i zahvalila na praćenju.

– Tokom sledećih nekoliko meseci redovno smo se dopisivali. Pričali smo o svemu, od oružja u Americi preko humanitarnih misija, jogi, kaligrafiji do odbojnosti prema ustajanju u četiri sata ujutro zbog snimanja. Čak je počela da mi šalje epizode pre emitovanja pa smo ih bez dlake na jeziku zajedno komentarisali – piše Morgan i dodaje kako je preko nje upoznao njenog kolegu, glumca Rika Hofmana. S njim se takođe sprijateljio i redovno dopisivao.

 

U februaru 2016. Morgan je u svojoj emisiji ‘Good Morning Britain’ ugostio Hofmana jer je u to vreme boravio u Londonu. Gledaocima ni Hofman ni Markl nisu bili preterano poznati, a glumici je odmah nakon emisije poslao zajedničke fotogafije što je oduševilo Megan.

U junu iste godine Megan se javila Morganu da dolazi na nedelju dana u London, između ostalog da gleda prijateljicu Serenu Vilijams na Vimbledonu, te da bi volela da se nađu. Megan je od Serene saznala da je Pirs Morgan zapravo selebriti u Britaniji te je odlučila da se nađe s njim u pabu gde ju je pozvao.

Nastavak na sledećoj strani

hellomagazin.rs/m.g.JutarnjiGuliver/Getty

Više o temama: