Vojvotkinja u strahu: Zbog čega tuguje Kejt Midlton

Vojvotkinja u strahu: Zbog čega tuguje Kejt Midlton

Autor: | 01/02/2020

0

 Vojvotkinja u strahu zbog odluke Harija i Megan da život započnu u Kanadi

Odluka princa Harija i njegove supruge Megan Markl da sa sinom započnu život van granica Ujedinjenog Kraljevstva  šokirala je mnoge, a većinu Britanaca i rastužila. Ipak, najpogođenija odlukom je porodica princa Harija.

Njegova baka, kraljica Elizabeta II je, kako tvrde izvori bliski kraljevskoj porodici, bila izuzetno razočarana, ali je svog unuka ipak podržala.

– Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo njihovu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im želeli da ostanu sa nama kao stalni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom, a da pri tom ostanu deo moje porodice – navela je kraljica i dodala:

kraj Megzita

– Hari i Megan su jasno stavili do znanja da u svom novom životu odriču pomoći kraljevske porodice. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period. U njemu će provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši. I ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima.

  Kejt Midlton potrešena odlukom princa Harija 

Iako su mediji pisali o svađi o dva kraljevska para, neimenovani izvor za 'US Weekly' otkrio je kako se vojvotkinja od Kembridža zapravo oseća. Čini se da je vest koja je šokirala svet na nju ostavila veliki trag.

– Kejt je u panici i veoma je nervozna. Jedva ima vremena za odmor, a kad i pokuša da zaspi,  ne uspeva , jer je jako uznemirena – ispričao je izvor koji dodaje da vojvotkinji najviše nedostaje mlađi brat njenog supruga Vilijama.

– Poznato je da je Kejt bila jako bliska sa princem Harijem, zbog čega joj je sve ovo jako teško palo. Boji se jer misli da ovaj potez znači i odvajanje od njenog dobrog prijatelja. Želela bi da razgovara sa Harijem. Nedostaje joj i u strahu je da njih dvoje nikada više neće imati blizak prijateljski odnos kao nekad – zaključio je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Najbolji prijatelj princa otkrio zašto je Hari prelomio da ode u Kanadu

Polo igrač Ignjacio „Načo“ Figueras, najbolji prijatelj princa Harija, veoma dobro poznaje 35-godišnjeg vojvodu. O njemu izbegava da govori u javnosi i da otkriva detalje njihovog prijateljstva, ali sada, kada je čitava planeta uzdrmana odlukom princa Harija i njegove supruge Megan da sa sinom Arčijem napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i život nastave u Kanadi, nije odoleo da ne stane u zaštitu svog prijatelja.

– Princ Hari je toliko propatio zbog osuđivanja javnosti i sada nastoji da zaštititi svoje mladunče i lavicu – slikovito se izrazio Načo Figueras u ekskluzivnom intervjuu za ABC. Ova televizija uskoro će emititovati novi specijal o 35-godišnjem vojvodi i 38-godišnjoj vojvotkinji od Saseksa, zbog njihovog iznenadnog preseljanja u Kanadu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti