Javnost mora da zna, Kejt Midlton u pripravnosti: Megan Markl je spremna za osvetu

Javnost mora da zna, Kejt Midlton u pripravnosti: Megan Markl je spremna za osvetu

Autor: | 21/10/2023

1

Kejt Midlton i Megan Markl u još jednom okršaju


Megan Markl je više puta govorila o kraljevskoj porodici i svemu što je doživela kad je počela da se zabavlja sa princem Harijem.

Chris Jackson/Getty Images

 

Od navoda o rasizmu na dvoru do ispovesti da je imala suicidne misli zbog svega što je trpela, Megan je sada ponovo u centru medijske pažnje jer se spekuliše da vojvotkinja od Saseksa nije gotova sa istresanjem prljavog veša kraljevske porodice.

Pročitajte: Rastali se Hari i Megan - Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Kako se navodi, supruga princa Harija piše memoare u čijem centru će se naći i Kejt Midlton.

Chris Jackson/Getty Images

 

Kraljevski biograf Tom Bauver prošlog meseca potvrdio je da Markl radi na autobiografiji, a prognozirao je i da će njoj zaraditi veliku svotu novca. Poslse ovih vesti, oglasio se i kraljevski komentator Fil Dampijer koji je izrazio zabrinutost zbog detalja koje bi mogla da iznese u javnost.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

- Iznela bi svoju stranu onoga što se stvarno dogodilo između nje i Kejt uoči venčanja, kada su, navodno, jedna drugu rasplakale. Svi će biti fascinirani kada čuju kako Megan gleda na svoj odnos sa Kejt, bez obzira na to da li je bila neprijateljski nastrojena ili ju je prihvatila od samog početka. Verovatno je očekivala da će dobiti jednaki tretman, no čini se da joj je smetalo što su ona i Hari od početka  bili tim B, a ne na istom nivou kao Vilijam i Kejt - rekao je.

Photo by Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

 

Njenoj autobiografiji već se predviđa veliki uspeh, a mnogi stručnjaci smatraju da bi po zaradi mogla da prestigne memoare supruga Harija „Spare“. Čak je i on spominjao odnos između Megan i Kejt, navodeći Kejt Midlton kao pomoćnika u okretanju medija protiv njegove supruge.

Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Clive Mason Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još