Kanada joj prija: Megan Markl presrećna što je napustila London

Kanada joj prija: Megan Markl presrećna što je napustila London

Autor: | 28/03/2020

0

Megan Markl najzad spokojna, težak period ostavila u prošlosti

Megan Markl je pošlo za rukom ono o čemu sanjaju dame širom planete- da se uda za princa. Ipak, da to što je udajom za princa Harija postala deo britanske kraljevske porodice, nju nije usrećilo. To je pokazala kada je odlučila da istu i napusti uz podršku supruga.

 Megan i Hari sa sinom Arčijem su nastavili samostalan zivot u Kanadi, a bivša glumica je, kažu upućeni, najzad srećna. Ona je pre nekoliko dana, nakon što je odradila poslednje obaveze koje je imala kao član kraljevske porodice, napustila London i navodno je mnogo srećnija, zdravija a i rasploženje joj je bolje.

Magazin Elle donosi nova saznanja o njenom životu u Velikoj Britaniji

Glumcu ponudili puno novca da kaže neistinu o Megan Markl

Oni navode da je za Megan život na kraljevskom dvoru bio do te mere stresan da je patila od napada panike. Nije mogla da se nosi sa stalnim kritikama koje su dolazile od dela britanske javnosti i tamnošnjih tabloida.

Megan je presrećna što je pobegla od haosa u Londonu–  rekao je izvor blizak vojvotkinji koja bez titule ostaje 31. marta

Dok su živeli u Velikoj Britaniji, Megan se navodno osećala zarobljeno, klaustrofobično i nesretno.

– Bila je nervozna svaki put kad bi napustila svoj dom jer je imala osećaj da privlači samo negativnu pažnju. Život u Kanadi čini je ispunjenom, uz supruga i sina tu su i blagodati poput šetnji prirodom u ležernom izdanju – tvrdi izvor.

Princ Čarls ima koronavirus, niko ne sme da ga posećuje

Nakon što je objavljeno da princ Čarls ima koronavirus, potvrđeno je medijima da se čuo sa sinovima Vilijamom i Harijem. Dok je princ u samoizolaciji sa suprugom Kamilom sa sinovima komunicira putem telefona, niko ne sme da ga posećuje.

 Porodica sa princem razgovara telefonskim putem, ali sve je to poslovnog karaktera, kao i inače – otkriva izvor sa britanskog dvora  i naglašava da princ Čarls ne želi  da bude prikazan kao žrtva jer je svestan da postoje mnogo gori slučajevi od njegovog. Britanski prestolonaslednik veruje da će se brzo oporaviti i ne gubi pozitivno razmišljanje.

Za razliku od princa Čarlsa, rezultati testiranja njegove supruge Kamile za sada su drugačiji.

– I supruga princa Čarlsa testirana je, ali njeni rezultati su negativni i pokazuju da ona nije zaražena virusom. Prema napomenama lekara, Čarls i Kamila trenutno se nalaze u samoizolaciji u njihovom domu u Škotskoj. Nije moguće precizno utvrditi od koga je princ Čarls dobio virus, jer je prethodnih nedelja imao veliki broj angažovanja, koja su podrazumevala i veliki broj ljudi. – navedeno je u zvaničnom saopštenju sa britanskog dvora.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti