Otkriveno zašto Megan neće doći na krunisanje kralja Čarlsa: Pisala mu pismo, htela sebi da oduzme život...

Otkriveno zašto Megan neće doći na krunisanje kralja Čarlsa: Pisala mu pismo, htela sebi da oduzme život...

Autor: | 25/04/2023

0

Kako se približava jedan od najvažnijih događaja u istoriji britanske kraljevske porodice, krunisanje kralja Čarlsa, 6. maja, sve je veće interesovanje za Megan Markl i zašto ona neće prisustvovati ceremoniji u Londonu. Spekulacija je mnogo, a vojvotkinja od Saseksa posebno je pogodio trač da će sa krunisanja izostati zbog pisma koje je poslala svekru 2021. godine.

Pročitajte: Ne upiri više prstom u moje lice! Kejt i Megan zaratile zbog sjaja za usne, haljine i hormona, princ Hari sve obelodanio

Getty Images

 
 

Megan je poslala pismo tadašnjem princu od Velsa nakon što su ona i Hari kod Opre Vinfri otvoreno govorili o odnosima unutar palate. Tom prilikom izrazila je zabrinutost u vezi sa ophođenjem kraljevske porodice prema njoj i njenom detetu, ali, kako navode strani mediji, na pismo nije dobila „zadovoljavajući odgovor”.

Pričalo se da je to razlog zašto će Megan izostati sa krunisanja, međutim, par je oštro demantovao te navode zvaničnim saopštenjem.

„Vojvotkinja od Saseksa živi u sadašnjosti i ne razmišlja o dopisivanju koje se desilo pre nekoliko godina. Svaka sugestija u suprotnom pravcu je lažna i smešna. Ohrabrujemo tabloidne medije da prestanu da se bave cirkusom koji prave”, navodi se u saopštenju.

Pročitajte: Megan u najtežim trenucima napustila Harija - Neka se izvini i vrati svojoj porodici...

Getty Images

 

Konačno je otkriveno zašto Megan neće prisustvovati krunisanju, a to je četvrti rođendan njenog sina Arčija koji je istog dana kada i Čarlsova ceremonija. Pojedini analitičari kraljevske porodice smatraju da bi razlog mogao da bude i strah vojvotkinje od Saseksa za svoju bezbednost, kao i loše reakcije dela britanske javnosti, zbog kojih je delimično bila primorana da život preseli u Ameriku.

Pročitajte: Hari i Megan krstili ćerku Lilibet - Kraljevska porodica bojkotovala ceremoniju, zbog ovoga se nisu pojavili

Netflix

 
 

Uprkos tenzijama koje su pratile objavljivanje memoara princa Harija i Netfliksov dokumentarac, kralj Čarls je navodno „slomljen” što Megan neće prisustvovati krunisanju, jer je to video kao priliku da izglade odnos. S druge strane, oduševljen je što će princ Hari prisustvovati istorijskom momentu koji će sigurno prepričavati svojoj deci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još