Ovakav odnos imaju otac i sin: Hari može da prisustvuje krunisanju kralja Čarlsa samo pod jednim uslovom

Ovakav odnos imaju otac i sin: Hari može da prisustvuje krunisanju kralja Čarlsa samo pod jednim uslovom

Autor: | 15/10/2022

0

Krunisanje kralja Čarlsa biće u maju

Otkako je kraljica Elizabeta preminula, odnosi u kraljevskoj porodici redovna su tema svetskih medija, a svakako najviše intrigiraju princ Hari i Megan Markl. Pisalo se o brojnim poniženjima koje je Hari doživeo na kraljičinoj sahrani, a sada ga je u fokus vratilo krunisanja kralja Čarlsa.

Naime, prema pisanju britanskih medija, kralj Čarls će zabraniti Hariju da prisustvuje njegovom krunisanju ukoliko u memoarima bude uvređena njegova supruga Kamila.

Pročitajte: Otkriven datum - Krunisanje kralja Čarlsa baš na ovaj dan, Megan Markl oduševljena

Getty Images

 

- Jedno je da Hari napadne Čarlsa, to može da istoleriše, ali ako Hari bude govorio ružno o Kamili u svojoj knjizi, primoraće Čarlsa da bira, a u tom slučaju nema sumnje da će izabrati Kamilu – rekao je neimenovan izvor, prenosi „Page Six“.

Pročitajte: Odbegli članovi uzvraćaju udarac - Dva dana posle novog portreta kraljevske porodice Hari i Megan učinili su ovo FOTO

Guliver Getty Images

 

Takođe, pomenuti list prenosi da Hari i Megan nisu sigurne zvanice na krunisanju koje će se održati 6. maja 2023. u Vestminsterskoj Opatiji i da lako mogu da budu sklonjeni sa spiska.

Pročitajte: Poniženjima nema kraja! Princ Hari poslednji saznao za smrt svoje bake, evo i kako

Misan Harriman

 

Dugo najavljivani memoari koji se očekuju ovog decembra, prete da ozbiljno naruše već poljuljane odnose u kraljevskoj porodici, a izvori bliski palati tvrde da su svi članovi porodice veoma nervozni povodom izlaska ove knjige. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti