Istina izašla na videlo: Planovi princa Harija pali u vodu, venčanje sa Megan nije bilo savršeno

Istina izašla na videlo: Planovi princa Harija pali u vodu, venčanje sa Megan nije bilo savršeno

Autor: | 25/06/2023

0

Venčanje princa Harija i Megan Markl nije išlo po planu

Princ Hari i Megan Markl uživaju pet godina u skladnom braku, uprkos turbulencijama koje su njihov odnos stavljale na veliki test. Dokazali su da mogu sve da prebrode i grade svoju porodicu u Americi, daleko od kraljevske porodice. Na njihovom venčanju 2018. godine, činilo se da neće doći do skandala i potresa kojima su kasnije bili izloženi, ali kako par priznaje, nisu svi detalji ceremonije protekli baš onako kako su planirali.

getty

 

Naime, "odbegli sin" pokušao je da učini predivni gest na jutro venčanja sa Megan, ali njegovi planovi su pali u vodu. Vojvotkinja od Saseksa je za svoj najlepši dan ponela Givenchy venčanicu, dijamantsku tijaru i impresivan bidermajer, za koji je Hari imao poseban plan, ali je onda sve krenulo po zlu.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

- Imali smo veoma malu baštu u kojoj smo sadili razno cveće u jesen i Hari je hteo da na jutro venčanja ubere cveće koje je trebalo da uđe u moj bidermajer, što je bilo zaista prelepo i nešto što bi taj buket učinio sentimentalnim i zaista smislenim - rekla je Megan, pa se Hari nadovezao:

- Nismo imali toliko cveća u našoj maloj bašti koliko smo se nadali jer mislim da je padao sneg na Uskrs. To je nekako uništilo ceo plan.

Profimedia

 

Izborom cveća Hari je hteo da oda poštovanje pokojnoj majki princezi Dajani.

- Trebalo je da u bidermajeru bude divljeg cveća, posebno šumske potočnice, jer je ono bilo jedno od omiljenih cveća moje majke - rekao je Hari.

Pročitajte: Potresne vesti stižu o Megan i Hariju - Iskoristila ga za svoje ciljeve i sada rekla KRAJ, uplakani princ više nema gde



Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa obratili su se cvećarki Filipi Kredok za ukrašavanje kapele Svetog Đorđa za njihov najlepši dan, tako da je ona bila zadužena za prelepe cvetne instalacije u kapeli kao i centralne ukrase na prijemu. Dan nakon venčanja buket je ostavljen u Vestminsterskoj opatiji, na grobu nepoznatog vojnika.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti