Nismo verovali da će se ovo ikada više desiti: Princ Vilijam i Hari ponovo zajedno, nasmejani FOTO

Nismo verovali da će se ovo ikada više desiti: Princ Vilijam i Hari ponovo zajedno, nasmejani FOTO

Autor: | 01/07/2023

0

Raskolu koji je nastao u Bakingemskoj palati kada su princ Hari i Megan Markl odlučili da se liše kraljevskih dužnosti i grade svoj život u Americi ne vidi se kraj. Tek na velikim događajima imali smo prilike da vidimo Harija u Velikoj Britaniji, dok je Megan posle skandala prisustvovala samo na sahrani kraljice Elizabete.

Photo by Kirsty O'Connor - WPA Pool/Getty Images

 

Ono što posebno zanima javnost jeste da li će se princ Vilijam i Hari ikada pomiriti. Braća su viđena zajedno prilikom otkrivanja statue njihove pokojne majke princeze Dajane pre dve godine, a na velikim ceremonijama delovalo je kao da su se izbegavali.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO


Da li su kontaktu preko telefona, nije poznato. Ali Vilijam i Hari su sada ponovo ostavili svoje nesuglasice po strani za poseban dan koji im je izuzetno važan.

Guliver Getty Images

 

Braća su učestovala na dodeli Dajana nagrade koje se od 1999. dodeljuju uspešnim mladim ljudima. Nikad prežaljena princeza od Velsa provela je život u humanitarnom radu i smatrala je da na mladima svet ostaje, stoga, iako nje više nema, njen duh prisutan je u nagradi koja pruža podršku budućim naraštajima.

Pročitajte: Nosila ju je princeza Dajana, asesoar je po njoj je dobio ime - Evo zašto je OVA torba HIT sezone (FOTO)



Vilijam i Hari uključili su se preko video-poziva i poručili da su ponosni što mogu da nastave ideju njihove majke.

 

 


- Prepoznajemo snagu i moć mladih ljudi da promene svet, suoče se sa nepravdom, i da budu inspiracija za promenu. Moramo da ulažemo u mlade, i da im pružimo sve mogućnosti da promene svet - poručio je Vilijam u uključenju iz Kesington palate.

 

 

Pročitajte: Prizor će vas rasplakati - Sin Harija i Megan nežno dodiruje fotografiju bake Dajane FOTO



Hari se uključio iz Los Anđelesa, i poručio da je Dajana verovala u snagu mladih, kao i da je prepoznala da buduće generacije mogu da radom i zalaganjem, ali i podrškom, stvore pravičnije i bolje društvo.

Iako nisu bili u istoj prostoriji, lepo je videti braću kako sarađuju na vrlo važnom događaju. Uostalom, to bi sama Dajana i želela.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još