Kraljevska porodica u strahu: Šta je Megan otkrila u tajnom dnevniku

Kraljevska porodica u strahu: Šta je Megan otkrila u tajnom dnevniku

Autor: | 15/05/2020

0

Megan Markl je definitvno dokazala da je među najmoćnijim ženama današnjice. Zavođenje i osvajanje srca britanskog princa Harija je bila polazna tačka njenog uspeha. Ipak, niko nije ni slutio da će uspeti da uzdrma instituciju kao što je britanska monarhija.

Tačnije, princ Hari i Megan Markl su se zaljubili 2017. godine, a deliće njihovog života, koje su mnogi smatrali bajkovitim, imali smo prilike da vidimo samo na pažljivo biranim fotografijama i u izjavama koje su se pojavljivale u medijima.

Da stvari nisu onakve kakvim se čine i da je život u britanskoj palati pod lupom javnosti težak, bilo je jasno kada su Megan i Hari objavili da sa sinom Arčijem napuštaju Ujedinjeno Kraljevstvo i nastavljaju život kao finansijski samostalni.

Šta krije dnevnik Megan Markl?

Šta se tačno dešavalo iza zatvorenih vrata palate nije poznato, a sve izjave koje su pripadnici britanske porodice, pa i sama kraljica, davali u medijima, bile su smišljeno odmerene.

Ipak, čini se da će javnost imati priliku da sazna i drugu stranu priče, odnosno šta misle Megan i Hari.

Javnost će saznati drugu stranu priče

Ovog leta svetlo dana ugledaće verovatno najiščekivanija knjiga godine - "Finding Freedom" u kojoj će biti ispričana 'njihova strana priče'.

Ono što je još zanimljivije je da je Megan tokom boravka u palati vodila tajni dnevnik, pa strani mediji prenose, da kraljevsku porodicu to posebno brine.

Pročitajte: Zašto je prošli vikend bio poseban za Megan Markl?

Dobro je poznato da je Megan elokventna i da dobro piše, pa je čak sama pisala i govore koje je držala kada je postala članica kraljevske porodice. Izdavanjem memoara, koje bi sama napisala, Megan bi napokon imala apsolutno sve pod kontrolom.

Pročitajte: Bivši saradnik Megan Markl: Bila je teška, zahtevna i puna sebe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Sep 21, 2019 at 7:48am PDT

Pročitajte: Arčijeva proslava 1. rođendana neće proći bez ovog detalja

Da delove iz svog života, naravno brižljivo birane i ulepšane, rado deli sa svojim obožavateljima pokazala je već dok je vodila blog na stranici  "The Tig".  Isti je deaktivirala u aprilu 2017. godine, pre nego što je objavila da se verila sa princom Harijem.

Blog je vodila tri godine i na njemu delila raznovrsne savete - od  žena koje je nadahnjuju, preko hrane,  putovanja, mode, politike..

Pročitajte: Otkrivene tajne poruke: Šta je Megan Markl rekla ocu na dan svog venčanja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Aug 4, 2019 at 12:00am PDT


Nagađalo se da će Megan ponovo pisati blog, a poznato je da želi da se vrati glumi i da joj je cilj da zaigra u nekom holivudskom filmu.

Pročitajte: Prinčevi Vilijam i Hari u šoku: Smrt pogodila kraljevski dvor

– Megan je napravila plan niza sastanaka u Holivudu. Već je završila s jednim angažmanom za Dizni u kojem je posudila svoj glas, a sada traži ulogu u filmu o superjunacima. Svesna je toga da gledaoci neće moći da pobegnu od činjenice da je ona Megan Markl. Ipak, odlučna je u tome da počne ponovo da glumi i ima velike ciljeve – rekao je nedavno izvor blizak Megan.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još