Arčijeva proslava 1. rođendana neće proći bez ovog detalja

Arčijeva proslava 1. rođendana neće proći bez ovog detalja

Autor: | 26/04/2020

0

Arčijeva proslava prvog rođendana, o kojoj mediji već nedeljama pišu, sve je bliža.

Sin princa Harija i Megan Markl 6. maja proslaviće svoj 1. rođendan i to u njihovom novom domu u Los Anđelesu. Iako je prvobitna zamisao bila da se prelepa ceremonija i slavlje dogode u Engleskoj, usled pandemije koronavirusa planovi su promenjeni.

Pročitajte: Princ Luis slavi 2. rođendan

Kako govori izvor za "E! News" maleni Arči će rođendan proslaviti sa roditeljima.

– S obzirom na socijalno distanciranje, ali i činjenicu da su događaji zbog kojih su Hari i Megan trebalo da se vrate u Veliku Britaniju otkazani, ova porodica će ostati u Los Anđelesu – tvrdi neimenovani izvor i dodaje da će im se eventualno pridružiti Meganina majka Dorija Regland.

Pročitajte: Vojvotkinja Kejt deci ne dozvoljava ovo čak ni u izolaciji

Izvor dodaje da će se velika proslava sigurno biti održana kada se za to stvore uslovi.

– Pre Arčijevog , rođendan su proslavili i kraljica Elizabeta, a pre tri dana i princ Luis zaključuje izvor i dodaje kako će kraljevska porodica sigurno pronaći način da zajedno uživa u ovim lepim mometima.

Pročitajte: Prvo TV pojavljivanje Megan Markl od kako je napustila britanski dvor

Arčijeva proslava biće u znaku ovoga

Međutim, kako su dečji rođendani u britanskoj kraljevskoj porodici izuzetno važani i veliki dani, i ovog puta Arčijeva proslava neće proći bez jednog važnog detalja.

Naime, iako sada zvanično Hari i Megan više nisu deo kraljevske porodice i ne moraju da poštuju običaje, oni žele da njihov sin na svoj veliki dan dobije i posebne fotografije.

- Možete očekivati da ih uskoro vidite - rekao je neimenovani izvor za "Sunday Times".

Izvor nije precizirao kakve će fotografije biti, kao i kada će ih ponosni roditelji pokazati čitavom svetu. Postavlja se pitanje i da li će Megan i Hari najnovije Arčijeve fotografije objaviti na svom Instagram profilu

Pročitajte: Da li će Megan Markl, posle toliko godina, uspeti da ostvari svoj najveći cilj?

Fanovi kraljevske porodice sa nestrpljenjem išekuju da vide koliko je Arči porastao od kada je javnost imala priliku da ga vidi u decembru prošle godine. Naime, u novogodišnjoj noći vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su video, kao i božićnu čestitku, na kojoj je ujedno bila i Arčijeva najnovija slika, koja je očarala svet.

- Svima vam želimo srećnu Novu godinu i zahvaljujemo vam se na vašoj neprestanoj podršci! Drago nam je što smo toliko vas širom sveta i lično upoznali. I jedva čekamo da upoznamo i mnoge druge u godini pred nama. Nadamo se da će ova 2020. svima doneti više zdravlja i sreće - napisali su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, posebno se zahvalivši grupi "Coldplay".

- Posebno se zahvaljujemo Krisu Martinu i grupi "Coldplay" što su nam dopustili da za ovaj video upotrebimo jednu od njihovih pesama - poručili su Megan i Hari.

Pročitajte: Megan i Hari objavili nikad viđenu fotografiju malenog Arčija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 31. Дец 2019. у 12:15 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još