Šta će reći kraljica: Hari i Megan žele da se vrate u Britaniju, jedini uslov tiče se njihove dece

Šta će reći kraljica: Hari i Megan žele da se vrate u Britaniju, jedini uslov tiče se njihove dece

Autor: | 18/01/2022

0

Hari i Megan - Povratak u Britaniju pod jednim uslovom

Princ Hari i Megan Markl napustili su kraljevsku porodicu i odlučili da žive kao sav normalan svet, a razloge zbog kojih su to učinili otkrili su u famoznom intervjuu kod Opre Vinfri. Međutim, ovog vikenda iz njihovog američkog štaba stiglo je saopštenje u kome se pored ostalog navodi kako Saseksovi žele da njihova deca upoznaju i Veliku Britaniju.

Pročitajte: Fotografija na koju se čekalo - Hari i Megan konačno pokazali ćerkicu Lilibet (foto)

Alexi Lubomirski

 

No, tu postoji mali problem. Hari i Megan smatraju da Arči i Lilibet tamo ne bi bili bezbedni. Kada se princ odrekao svojih kraljevskih obaveza, porodica je uzvratila istom merom i lišila ga titula, a s njima i policijske zaštite. Bili su primorani da se sami snađu i angažuju lično obezbeđenje. Ako bi jednog dana doveo decu u domovinu, Hari bi morao lično da se postara za telohranitelje, jer je izgubio pravo na „državne“ koji su na raspolaganju ostalim članovima dinastije.

Pročitajte: Kejt Midlton još nije upoznala Harijevu ćerku - Nisam videla Lilibet ni preko video-poziva

Getty Images

 

Hari i Megan - Povratak u Britaniju u rukama njenog veličanstva

Vojvoda od Saseksa nedavno je podneo zahtev za sudsku reviziju kako bi osporio odluku britanske vlade kojom mu je uskraćena zaštita. Nije poznato kako je na njegov poslednji potez reagovala Bakingemska palata. Da li je na pomolu novi skandal?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti