London na nogama: Hari i Megan se vratili u Veliku Britaniju, sve je detaljno isplanirano!

London na nogama: Hari i Megan se vratili u Veliku Britaniju, sve je detaljno isplanirano!

Autor: | 04/09/2022

0

Hari i Megan ponovo su u Velikoj Britaniji. U London su stigli u subotu, u ranim jutarnjim časovima, ali deca nisu bila s njima.

Pročitajte: Megan Markl prvi put u Londonu posle napuštanja monarhije, kraljica konačno upoznala praunuku (foto)

Profimedia

 

Kako je ranije najavljeno, ovo putovanje je poslovne prirode. Saseksovi će tokom kratkog boravka obići sedišta humanitarnih organizacija s kojima sarađuju, a u planu je i poseta Mančesteru, gde će učestvovati na samitu „One Young World Summit“, 5. septembra, zajedno sa predstavnicima 190 zemalja. Biće tu i kanadski premijer Džastin Trudo, čuveni kuvar Džejmi Oliver, ser Ričard Brenson i mnogi drugi. U planu je i jedan dan u Nemačkoj, gde se naredne godine održava smotra „Invictus Games“, čiji je Hari pokrovitelj.

Pročitajte: Učiniće sve dok ne bude prekasno - Princ Hari očajnički želi da se vrati kući, ima samo jednu želju

Getty Images

 

Nije poznato da li će par imati vremena da skokne do Škotske, odnosno zamka Balmoral, da poseti kraljicu Elizabetu koja tamo tradicionalno provodi letnji odmor. Ovo je, inače, njihova prva poseta Velikoj Britaniji posle Platinastog jubileja održanog početkom juna.

Pročitajte: Devojčica koja je ujedinila kraljevsku porodicu - Lilibet Dajana slavi 1. rođendan, Kejt Midlton oduševila gestom (foto)

Getty Images

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još