Otkrivene tajne poruke: Šta je Megan Markl rekla ocu na dan svog venčanja

Otkrivene tajne poruke: Šta je Megan Markl rekla ocu na dan svog venčanja

Autor: | 21/04/2020

0

Od kako je Megan Markl postala deo britanske kraljevske porodice, njena rođena porodica - otac, sestra po ocu i brat - neumorni su u traženju medijske pažnje. Prozivaju je po medijima smatrajući da i njima pripada deo kolača koji je Megan dobila udajom za princa Harija.

Otac Tomas Markl se koristi svim sredstvima, od besa preko patetike do brige, sve kako bi privoleo ćerku da mu pomogne. Imidž napuštenog oca o kome niko ne brine je sam napravio dajući intervjue tabloidima koje je dobro unovčio, a uoči njihovog venčanja u maju 2018. godine, je izbio skandal kada je otkriveno da je pozirao za navodne paparaco fotografije, koje su prodate za 100.000 funti, zbog čega sa ćerkom i danas ne razgovora. I zbog toga nije prisustvovao ni njenom venčanju.

Tajne poruke pokazuju kakva je zaista Megan Markl

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Life Europe ? (@royal_life_europe) on Dec 9, 2018 at 11:38am PST

Pročitajte i: Otac Megan Markl- Ćerka mi duguje, vreme je da se postara za svog tatu

– Hari mi je rekao: Da si me slušao ovo ti se ne bi dogodilo. Odgovorio sam mu da je šteta što nisam umro, jer bi onda oni mogli da se pretvaraju da su tužni i spustio im slušalicu. Završio sam svoje – rekao je Tomas u 90-minutnom filmu  koji je emitovan početkom godine.  Potom je objasnio da zbog operacije srca nije prisustvovao venčanju svoje ćerke, a onda i priznao da je bio ljubomoran na princa Čarlsa što je njegovu ćerku dopratio do oltara.

Pročitajte i: Trudna vojvotkinja u suzama - Tata, zašto si izabrao da lažeš?! (video)

–  Moja ćerka je izgledala prelepo. Voleo bih da sam mogao biti tamo s njom. Ja sam zahvalan Čarlsu što je bio tamo. Priznajem da sam malo plakao zbog toga. Do danas ne mogu da zaboravim taj trenutak. Nije me briga. U ovom trenutku oni su mi dužni. Kraljevski par mi duguje. Hari mi duguje, Megan mi duguje. Za ono kroz šta sam prošao treba da budem nagrađen. Ćerka mi je rekla da će se brinuti o meni kad ostarim. Sada sam ostario, vreme je da da se postara za svog oca – rekao je Tomas tada.

Pročitajte i: Kako će Megan i Hari proslaviti Arčijev prvi rođendan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Formatbiz | M.Chiara Duranti (@formatbiz) on Jan 22, 2020 at 4:03am PST

Megan bila veoma zabrinuta za očevo zdravlje

Iako je, zbog sestrinih i očevih izjava, Megan u javnosti predstavljena kao osoba koja nije brižna i kojoj joj stalo samo do slave i statusa, gotovo dve godine nakon venčanja, javnost je saznala za poruke koje je supruga princa Harija slala svom ocu. Sadržaj poruka otkriven je u toku sudskog spora koji Megan Markl i princ Hari vode protiv četiri britanska tabloida. Iz poruka se jasno vidi da je Megan strahovala za očevo zdravlje i sigurnost.

"Tome, Hari je, odmah ću te nazvati. Molim te, javi se", pisalo je u prvoj poruci na koju se nadovezala druga sa ovakvom sadržinom: "Tome, Hari je ponovo. Stvarno moramo da razgovaramo sa vama. Ako volite Meg i želite da ispravite sve, nazovite me, jer postoje dve opcije koje isključuju to da morate da razgovarate sa medijima, koji su slučajno napravili celu ovu situaciju. Molim vas, nazovite me da objasnim. Meg i ja nismo ljuti, samo treba da razgovaramo. Hvala".

Ipak, Tomas nije želeo da prihvati predlog

Nakon što su iz medija saznali  da je Tomas u međuvremenu hospitalizovan, Megan mu je poslala poruku:

"Pokušavam da razgovaram sa tobom ceo vikend, ali ne prihvataš moje pozive niti odgovaraš na moje poruke. Veoma sam zabrinuta za tvoje zdravlje i bezbednost i preduzeli smo sve mere da te zaštittimo, ali nismo sigurni šta više da uradimo ako ne odgovoriš. Da li ti treba pomoć? Možemo li da ponovo pošaljemo sigurnosni tim. Jako mi je žao što čujem da si u bolnici, ali moraš da stupiš u kontakt sa nama. U kojoj si bolnici?" napisala je Megan koja je ocu poslala obezbeđenje koje je on odbio.

On je sve ignorirasao, a ćerki se nije javio ni na poziv na dan njenog venčanja.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazine.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti