Zaustavite nagađanja! Evo zašto su Hari i Megan na kraljičinoj sahrani zaista sedeli u drugom redu

Zaustavite nagađanja! Evo zašto su Hari i Megan na kraljičinoj sahrani zaista sedeli u drugom redu

Autor: | 23/09/2022

0

Hari i Megan na sahrani kraljice Elizabete u drugom redu

Za Elizabetom II tuguje ceo svet, a najviše njeni najmiliji koji su joj 19. septembra odali poslednju počast. I dok su članovi kraljevske porodice bili ujedinjeni u bolu dežurni posmatrači bavili su se njihovim odnosima, pa tako nije prošao nezapaženo ni raspored sedenja tokom opela.

Pročitajte: Novo poniženje za princa Harija - Jedan gest pred odrom kraljice Elizabete ga je potpuno slomio

Getty Images

 

Otkako su pre dve godine napustili Veliku Britaniju, princ Hari i Megan Markl izgubili su i kraljevske privilegije, a budući da su im mesta bila u drugom redu, odmah su se pokrenule priče da li je baš to razlog.

Pročitajte: Istorija ne pamti, svet u suzama - Unuci kraljice Elizabete pred njenim odrom, svečana uniforma i za Harija, emotivno (foto)

Getty Images

 
 

Prvi red bio je rezervisan za kralja Čarlsa i njegovu suprugu Kamilu, tu je bila i princeza Ana sa svojom jačom polovinom, potom prinčevi Endrju i Edvard.

Čast da se nađu u prvom redu pripala je i kraljičinom unuku, princu Vilijamu, Kejt Midlton, princu Džordžu, princezi Šarlot...

Pročitajte: Najmlađa princeza na sahrani kraljice Elizabete - Šarlot modno usklađena sa mamom Kejt (foto)

Getty Images

 

Tviter su u sekundi preplavile polemike o rasporedu sedenja, a glavno pitanje bilo je zašto Hari nije sedeo uz brata Vilijama. Posle brojnih nagađanja došlo se do zaključka da su članovi porodice manje-više bili raspoređeni po redosledu godina. Vilijam, kao budući kralj, bio je ispred svojih rođaka Pitera i Zare, a izgleda da je ostatak porodice sedeo upravo po redosledu rođenja. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti