Kejt Midlton večeras se obratila svetu i saopštila užasnu vest: Imam rak

Kejt Midlton večeras se obratila svetu i saopštila užasnu vest: Imam rak

Autor: | 22/03/2024

0

Kejt Midlton otkrila da ima rak

Posle dva i po meseca spekulacija, najneverovatnijih teorija zavere, nebrojenih optužbi na račun britanskog dvora, svim dilemama došao je kraj. Kejt Midlton sama je tome stala na put video-snimkom koji je u ranim večernjim satima stigao iz njenog doma i šokirao svet – princeza od Velsa saopštila je da ima rak.

Chris Jackson/Getty Images

 

Snimak je napravljen u sredu u dvorištu rezidencije u Vindzoru. Kejt je sedela na klupi okruženoj cvećem, i smirenim glasom, koliko je to moguće u ovakvoj situaciji, obratila se naciji.

Pročitajte: Kuća iz bajke, skrivena u cveću i zelenilu - Ovde se oporavlja Kejt Midlton

- Želim da iskoristim ovu priliku i da svima zahvalim na divnim porukama i razumevanju. Bilo je ovo nekoliko izuzetno teških meseci za celu porodicu, ali imam fantastičan medicinski tim koji se divno brine o meni i veoma sam im zahvalna - počela je Kejt svoju ispovest u snimku koji traje nešto više od dva minuta.

Kirsty O'Connor/Getty Images

 

- U januaru sam podvrgnuta operaciji abdomena na klinici u Londonu. U tom trenutku nije bilo naznaka da je problem kancerogene prirode. Hirurški zahvat bio je uspešan, ali kasnijim testom utvrđeno je prisustvo raka. Sada sam u ranoj fazi lečenja, hemoterapija je u toku. 

- Vest je došla kao veliki šok, ali Vilijam i ja činimo sve što možemo da zaštitimo decu. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro - otkrila je dalje princeza.

 

 

- Dobro sam i svakim danom postajem sve jača. Fokusiram se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim. Jedva čekam da se vratim poslu koji mi donosi mnogo radosti. Ali, sada moram da se fokusiram na potpuni oporavak.

Tom Jenkins/Getty Images

 

- To što imam Vilijama pored sebe takođe je velika podrška i uteha. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. To nam oboma puno znači.

Pročitajte: Živa, zdrava i nasmejana - Kejt Midlton konačno uslikana, pogledajte prvi snimak

- U ovim trenucima mislim na sve vas koji se suočavate sa kancerom. I želim da vam poručim: niste sami - rekla je princeza na kraju poruke koja je šokirala i rastužila ceo svet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson / Staff/ Getty images via Guliver

Slične Vesti